Dagens Spilforslag – Guillaume Martin slår Mollema på 4. etape

Kamp: Tour de France 4. etape

Spilforslag: Guillaume Martin slutter foran Bauke Mollema

Odds: 2,20

Spilstop: 1. september kl. 13:25

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Så er det endelig blev tid til Tourens første etape med afslutning opad. Det sker, når der på 4. etape er mål på kategori 1-stigningen Orcières-Merlette. Det er en 7,1 kilometer lang stigning med en gennemsnitlig stigningsprocent på 6,7. Her vil vi for alvor få Tourens bjergryttere i aktion. Vi har fidus til den lille franske bjergspecialist Guillaume Martin, som vi tror slutter før den hollandske veteran Bauke Mollema.

 

Derfor slutter Martin foran Mollema

Guillaume Martin har længe været udråbt til at være et stort talent. Franskmanden har dog ikke helt levet op til de store forventinger. Han har dog udviklet sig stille og roligt. I hans forrige tre Toure er han sluttet 23, 21 og 12. I år lader han efter skiftet til Cofidis til at have lagt yderligere på.

Martin var en af de helt store ryttere i løbet op til Touren. Han tog en tredjeplads på det hårde endagsløb Mont Ventoux Dénivelé Challenge. Herefter blev han nummer otte i det stærkt besatte Tour de l’Ain. Sidst men ikke mindste kørte han på podiet i Critérium du Dauphiné, hvor han sluttede på tredjepladsen efter Daniel Martínez og Thibaut Pinot.

Bauke Mollema har også haft en ganske glimrende optakt til Touren, hvor han kørte flot i Tour de l’Ain og Lombardiet Rundt. I Touren har han ligeosm Martin også siddet med alle dage. Mollema skal dog dele kaptajnrollen på Trek – Segafredo med Richie Porte, mens Martin er enehersker hos Cofidis.

Samtidig tror vi, at Martin har ramt topformen nu, så det handler for ham om at få mest muligt ud af denne inden de senere etaper, hvor der måske ikke er helt så meget at skyde med. Skulel det ende i en spurt mellem de to, er Martin også ganske hurtig. Han slog eksempelvis Mollema i spurten på Tour de l’Ains 1. etape, da Martin blev nummer syv og Mollema nummer ni.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Guillaume Martin kommer i mål før Bauke Mollema på 4. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 2,20 på dette væddemål.