Dagens spilforslag – Swift slår Houle på Tourens 3. etape

Kamp: Tour de France 3. etape

Spilforslag: Connor Swift slutter foran Hugo Houle

Odds: 2,00

Spilstop: 31. august kl. 12:10

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Tour de France har nået sin 3. etape. Her skal rytterne ud af Nice og mod Sisteron, som er dagens målby. Det bliver en lang etape på 198 kilometer, og der er på forhånd lagt op til et opgør mellem feltets sprintere. To folk som vil forsøge at køre en fornuftig placering hjem er Arkéa Samsics Connor Swift og Astanas Hugo Houle. Her tror vi, at Swift klarer sig bedre end sin canadiske modstander.

 

Derfor slår Swift Houle på etapen

Tourens 3. etape ligner som nævnt en sag for sprinterne. Der er en del højdemeter på den første halvdel af etapen, men på de sidste 80 kilometer er der ikke de stor forhindringer. Feltet fil sandsynligvis sørge for, at der ikke kommer mere en tre til fire mand afsted, som de kan kontrollere og derved sikre en massespurt.

Her vil man naturligvis se alle de store sprintere spurte om sejren, men der vil også være ryttere, som “bare” kører efter en god placering på etapen. To af disse er Connor Swift og Hugo Houle. Begge viste på den hårde 1. etape, at formen er, hvor den skal være. Her blev canadiske Houle nummer 15, mens Swift blev nummer 18.

De har begge den fordel, at deres hold ikke har en sprinter, så begge kan for så vidt muligt køre deres egen chance i massespurterne. Årets første massespurt blev kørt på den styrt og regnfulde 1. etape, hvilket påvirkede spurten.

 

Arkéas mål i Touren

Der er flere ting, som i vores bog gør, at Swift bør slutte før Houle. Den tidligere britiske mester er som sin canadiske modstander som nævnt ikke rendyrket sprinter. Han er dog stadig ganske hurtig. Det er hans holdkammerat Kevin Ledanois også, men franskmanden blev udtaget i sidste øjeblik og lader til at mnagle lidt formmæsigt.

Man skal heller ikke undervurdere, hvor stor en eventuel top ti-placering ville være for Arkéa Samsic, som er blandt de mindste hold i feltet. Deres store stjerne er naturligvis Quintana, mens hvis Swift kunne køre i top ti, vil de bestemt også være lykkelige for det. Det er mere tvivlsomt, om Houle kører spurten igen på denne etape, så vi holdet på Swift.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Connor Swift kommer i mål før Hugo Houle på 3. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 2,00 på dette væddemål.