Kamp: Tour de France 18. etape

Spilforslag: Stefan Bissegger

Odds: 1,66

Spilstop: 23. juli kl. 13:05

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så nærmer vi afslutningen på et hæsblæsende Tour de France. Der er blevet kørt vanvittigt stærkt. Det fortsætter i dag, hvor rytterne skal en tur ud på enkeltstartscyklen.

Touren 20. etape byder nemlig på en 40,7 kilometer lang enkeltstart fra Lacapalle-Marival til Rocamadour. Det er en ganske lang enkeltstart efter moderne forhold. Mod slutningen bliver den kuperet, så det handler om dosere kræfterne korrekt.

To af de ryttere, som uden tvivl vil give den gas i jagten på et godt resultat, er Stefan Bissegger og Mattia Cattaneo. De blev faktisk også fem og seks på sidste års afsluttende enkeltstart.

Det med andre ord to herrer, som ved, hvordan den skal skæres. Vi har dog størst tiltro til, at Bissegger gør det bedst på denne 20. etape.

 

Derfor slår Bissegger Cattaneo på etapen

Sidste var det som nævnt ganske tæt mellem Bissegger og Cattaneo. Det var dog schweizeren, som trak det længste strå i den duel, da han kom i mål fem sekunder hurtigere end italieneren.

Den 23-årige Bissegger har dog ikke haft noget stort Tour de France indtil nu. Det hænger dog sammen med, at han styrtede to gange på enkeltstarten på 1. etape, hvor han var blandt favoritterne.

Siden da har han været i udbrud én gang på 16. etape men ellers ikke gjort det store væsen af sig. Man kan dog være sikker på, at han siden København har haft blikket stift rettet mod denne etape.

Da EF ikke har nogen klassementsrytter eller sprinter, har Bissegger da også kunne tillade sig at spare på kræfterne. Han er dermed også kommet ganske komfortabelt gennem bjergene.

Cattaneo har haft en knap så god Tour. På Quick-Step har det naturligvis primært handlet om Fabio Jakobsen. Han har været med i et par udbrud uden at få noget ud af det. Sidste år blev Cattaneo flot nummer 12 i Touren i år er han placeret på en 98. plads.

Cattaneo kørte en hæderlig enkeltstart i København med en 20. plads. Vi tror dog, at han må se sig slået af Bissegger her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Stefan Bissegger kommer i mål før Mattia Cattaneo på 20. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 1,66 på dette væddemål.