Kamp: Tour de France 18. etape

Spilforslag: Jonas Vingegaard slutter foran Tadej Pogacar

Odds: 2,10

Spilstop: 21. august kl. 13:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Vi nærmer os så småt en afgørelse i dette års Tour de France. Danske Jonas Vingegaard er snublende tæt på den samlede sejr. Det kræver dog, at han kommer godt gennem løbets sidste bjergetape.

Her er da også tale om en hård sag med en kategori 1-stigning og to uden for kategori, hvoraf den sidste er Hautacam. Det er nok en stigning, som mange husker for Bjarne Riis’ sejr på bjerget iført den gule trøje.

Nu skal Jonas Vingegaard forsøge at gøre Riis kunsten efter. Han var tæt på at vinde i dag, hvor han igen blev slået på stregen af Tadej Pogacar.

Vi mener dog, at der er en del, som peger på, at det bliver Vingegaard, som trækker det længste strå på 18. etape, som bør passe danskeren glimrende.

 

Derfor slår Vingegaard Pogacar på etapen

Siden Jonas Vingegaards store kup på 11. etape er det blot lykkedes Tadej Pogacar at hente fire sekunder på den gule trøje.

Dem hentede han som nævnt på 17. etape, hvor han slog Vingegaard i spurten. Der er ingen tvivl, om at sloveneren har mest power, når det gælder en spurt på opløbsstrækningen. Det er dog ikke noget, som han haler afgørende ind på Vingegaard på.

Man skal på ingen måde tage fejl af, at Tadej Pogacar er en af cykelsportens absolut største stjerne også større end Vingegaard (for nu i hvert fald). Derfor samler sloveneren naturligvis ikke på andenpladser.

Man kan med andre ord vente, at han kommer til at sætte alt på et bræt på denne etape i jagten på den gule trøje. Vi forventer dog, at Vingegaard som indtil nu kan sidde i Pogacars hjul. Hvis han kan det frem til Hautacam bør sloveneren allerede på dette tidspunkt begynde at være mør.

Her skal Vingegaard slå til med et angreb. Han har holdt sig i skindet indtil nu af frygt for at eksplodere. Da Hautacam er sidste bjerg, vil der dog ikke være samme risiko.

Der er ingen tvivl om, at Vingegaard gerne vil vinde denne etape. Hvis det skal ske, skal Pogacar sættes til vægs et par kilometer for mål. Det siger vi, at den 25-årige dansker lykkes med.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Jonas Vingegaard kommer i mål før Tadej Pogacar på 18. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 2,10 på dette væddemål.