Kamp: Tour de France 16. etape

Spilforslag: David Gaudu slutter foran Nairo Quintana

Odds: 1,83

Spilstop: 19. august kl. 12:30

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Så starter Tourens tredje uge og dermed den afgørende fase. De første tre dage byder på etaper i Pyrenæerne. Den første af disse byder på 178,5 kilometer fra Carcassonne til Foix.

Etapen har to kategoriserede stigninger, som begge er kategori. Den sidste af disse er Mur de Péguère, hvis sidste 3,3 kilometer går lige op i himlen. Der er 27,5 kilometer fra toppen til målstregen i Foix.

Det kan meget vel blive en etape for et udbrud. Klassementsrytterne skal dog også være klar. To af disse er Nairo Quintana og David Gaudu, der ligger henholdsvis seks og otte.

Den sidste stigning bør passe franske Gaudu ganske glimrende. Han er samtidig ganske hurtig på stregen, hvorfor vi siger, at han slår Quintana på etapen.

 

Derfor slår Gaudu Quintana på etapen

David har kørt et udmærket Tour de France indtil nu. Franskmanden havde dog håbet på mere end den nuværende ottendeplads og et minus på 4.24 til Jonas Vingegaard i klassementet.

Der er dog stadig godt med terræn, hvor han kan forsøge at kravle op i klassementet inden enkeltstarten, hvor han skal forsvare sig efter bedste evne.

Dagens etape bør som nævnt ligge ganske godt til Gaudu. Han har tidligere gjort det godt på korte stejle stigninger. Dagens sidste stigning byder på en tocifret stigningsprocent over de sidste 3,3 kilometer.

Det bør passe Gaudu bedre end Quintana, der normalt har det bedre i højderne i Alperne. Samtidig har Quintana de sidste år haft svært ved at holde dampen oppe over en hel Grand Tour.

Hvis de skulle komme til mål sammen, har Gaudu også den fordel, at han er ganske hurtig på stregen. Her bør han kunne slå Quintana.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: David Gaudu kommer i mål før Nairo Quintana på 16. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 1,83 på dette væddemål.