Kamp: Tour de France 20. etape

Spilforslag: Enric Mas slutter foran Miguel Ángel López

Odds: 2,25

Spilstop: 19. september kl. 13:00

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Med 20. etape nærmer Touren sig sin endelige afgørelse. Det er sidste etpae, hvor der er muligheder for at udrette noget i klassementet. To ryttere, som er i topen af dette er Miguel Ángel López og Enric Mas, som er henholdsvis nummer tre og seks i løbet. For López handler det om at forsvare sin tredjeplads. Mas’ mål vil være at køre sig ind i top fem på bekostning af landsmanden Mikel Landa. Enkeltstarten er 36,2 kilometer lang og har mål på toppen af La Planche des Belles Filles.

 

Derfor slår Mas López på etapen

Enric Mas skal som nævnt virkelig angribe enkeltstarten i morgen. Han skal hente 51 sekunder på Landa. Mas lader virkelig til at have ramt formen her i Tourens sidste uge, hvor han har været i stand til at sidde med de bedste.

Med til historien om Mas hører også, at han faktisk kører en ganske udemærket enkeltstart, når han endelig har ramt topformen. Det så man eksempelvis på 16. etpae af Vuelta a Espana 2018. Her sluttede Mas på en imponerende sjetteplads blot lidt over et minut efter specialisten Rohan Dennis.

Miguel Ángel López’ enkeltstarter er svær at blive klog på. Kigger man på hans tidligere Grand Tours, er det ikke inden for denne disciplin, at han har imponeret. Han kørte ganske vist en flot enkeltstart tidligere i år i Volta ao Algarve, men hans dårlige præstationer på Grand Tour-enkeltstarter betyder, at han er svær at regne med. Selv i Grand Tours, hvor han er kørt på podiet har det ikke været prangende.

Et eksempel er 16. etape af Vueltaen fra 2020. Her sluttede colombianeren 2.19 efter Rohan Dennis og vigtigst af alt 1.16 efter Enric Mas. López har en buffer på 1.39 til Richie Porte, hvis tider han konstant vil have at køre efter, så hans fokus vil udelukkende være på ikke at smide podiepladsen til Porte. Mas har derimod intet at tabe og vil gå benhårdt efter at køre sig i top fem. Derfor mener vi, at han kommer til at køre hurtigere end López.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Enric Mas kommer i mål før Miguel Ángel López på 20. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 2,25 på dette væddemål.