Kamp: Tour de France 16. etape

Spilforslag: Rigoberto Urán slutter foran Enric Mas

Odds: 2,25

Spilstop: 15. september kl. 13:05

Bookmaker: Bet365

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

bet365 Følg spilforslaget nu

Indbetaling (min. 50 kr.) matches i væddemålskreditter maks. (1.000 kr.). Væddemålskredit klar til brug ved afgørelse på væddemål til værdien af de kvalificerende væddevel. Undt. for min. odds, væddemål og betalingsmetode gælder. Gevinst eks. indsats for væddemålskredit. Tidsbegr. & regler gælder.

 

Regler & Vilkår gælder | Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

 

Touren har nået sin tredje uge. På 16. etape venter 164 kilometer fra La Tour-du-Pin til Villard-de-Lans. Det bliver en dag i Alperne, som indeholder fem kategoriserede stigninger. Der er gode chancer for, at det bliver et udbrud, som kører hjem. Der er dog mål på en ret så stejl kategori 3-stigning, hvilket gør, at favoritterne med stor sandsynlighed vil spurte mod stregen på denne stigning.

 

Derfor kommer Urán i mål før Mas

To af de ryttere, som stadig er med i kampen om de sjove paldser i klassementet er Rigoberto Urán og Enric Mas. EF Pro Cyclings Rigoberto Urán er oppe på tredjepladsen inden etapen, mens Movistar Teams Enric Mas er på ottendepladsen. Der er et minut og 41 sekunder mellem de to. Der er flere faktorer, som gør, at netop Urán og Mas vil holde øje med hinanden.

For det første er der det faktum, at begge ryttere går efter en plads på podiet. Derfor skal Urán med, hvis Mas for søger noget og omvendt. Urán er en rutineret rytter, som har luret, at angreb ikke nytter det store, så længe Jumbo-Visma-holdet er så stærke, som tilfældet er. Han er derfor god til at spare på kræfterne under etapen. Han har også en stærk holdkammerat i Daniel Martínez, hvis udbrudsdage efterhånden må talte på grund af Urán gode placering.

Begge hold kæmper desuden om holdkonkurrencen, som Movistar indne dagens etape fører. Urán har dog gode muligheder for at komme i mål foran Mas på den eksplosive målstigning. Colombianeren lader til at være i nogenlunde samme form som i 2017, hvor han blev nummer to i Tour de France. Her viste Urán, at han er ganske godt på korte stejle stigninger og hurtig på stegen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Rigoberto Urán kommer i mål før Enric Mas på 16. etape af Tour de France. Hos Bet365 får man odds 2,25 på dette væddemål.