Dagens spilforslag – Taktisk affære i London

Kamp: Tottenham Hotspur – Wolverhampton Wanderers

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,78

Spilstop: 11. februar kl. 15:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er lagt op til en spændende kamp, når Wolverhampton gæster Tottenham i Premier League. Det er et møde mellem to hold, som er på jagt efter de europæiske pladser.

Der er blot to point fra Wolverhamptons ottendeplads op til Spurs, som ligger på syvendepladsen. Wolves har især imponeret med deres defensive præstationer, og vi regner da også med, at det bliver en relativt målfattig affære i London.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Tottenham led i midtugen et skuffende 2-3-nederlag hjemme mod Southampton. Det var deres andet nederlag i de seneste to kampe. Inden Premier Leagues korte vinterpause tabte man også med 0-2 til Chelsea.

Inden da var Spurs dog godt kørende med ni ligakampe på stribe uden nederlag. En af årsagerne til denne succes var, at man havde fået styr på forsvaret. De dyder skal man genfinde, når Wolverhampton kommer på besøg.

Netop defensiven er da også en af Wolves’ helt store styrker. Bruno Lages tropper er det hold, som har lukket næst færrest mål ind i Premier League.

Senest tabte Wolves til Arsenal med 0-1. Der har faktisk været et mål eller under i intet mindre en 13 af Wolves’ 22 kampe. Ser man i stedet på under 2,5 mål, så har der været det i 17 af deres kampe.

Seneste møder mellem holdene i Premier League var tilbage i anden spillerunde. Dengang var det også en ret så målfattig affære. Kampens eneste scoring faldt efter ti minutter, da Dele Alli blev dagens helt.

Vi regner heller ikke med, at dette bliver nogen målrig affære. Vi siger, at der falder under tre mål i denne kamp i London.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Tottenham Hotspur og Wolverhampton Wanderers. Hos Marathonbet får man odds 1,78 på dette.