Dagens spilforslag – Spurs med sejr i Lodnon-opgør

Kamp: Watford – Tottenham Hotspur

Spilforslag: Tottenham Hotspur vinder kampen

Odds: 1,63

Spilstop: 1. januar kl. 16:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Tottenham Hotspur smed på skuffende vis point mod Southampton. Nu får dog muligheden for at rejse sig, når de skal en tur til Watford, hvor der venter et opgør mellem de to London-klubber.

Watford er i krise med fem nederlag på stribe og friste inden denne runde en tilværelse blot to point over stregen. Vi regner med, at de må indkassere endnu et nederlag mod Spurs.

 

Derfor vinder Tottenham Hotspur kampen

Tottenham har ikke tabt deres seneste syv kampe i Premier League. Derudover har man desuden kvalificeret sig til semifinalerne i Liga Cuppen, hvor der venter to opgør mod Chelsea.

Inden da gælder det dog lige denne kamp mod Watford. Spurs’ to kampe efter jul resulterede i en 3-0-sejr mod Crystal Palace og 1-1 mod Southampton.

Resultatet mod Southampton var dog skuffende. Man kom i første halvleg, men kort inden pausen fik Spurs straffe og Southampton blev reduceret til ti mand. Kane scorede sikkert på straffet og fik også annulleret et mål i anden halvleg.

Det er generelt væsentligt at bemærke, at Harry Kane efter en sløv start på sæsonen endelig lader til at være kommet i gang. Han havde blot scoret én gang i sine første 13 ligakampe. Nu har han lavet tre i de sidste tre. Hvilket selvsagt er glimrende nyt for Spurs’ forhåbninger om at kvalificere sig til Champions League.

Der bør være gode muligheder for, at han kan fortsætte den gode stime på Vicarage Road. Watford har lukket 15 mål ind i deres sidste fem kampe, hvor de blot selv har scoret seks mål.

Vi regner da også med, at deres dårlige stime forlænges, når Tottenham kommer på besøg.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,63 på dette.