Kamp: Tottenham Hotspur – Middlesbrough

Spilforslag: Tottenham vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 1. marts kl. 19:55

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er tid til 5. runde af FA Cuppen, hvilket svarer til ottendedelsfinalerne. Det betyder blandt andet en kamp mellem Middlesbrough fra the Championship og Tottenham Hotspur fra Premier League.

Holdene mødte også i FA Cuppen for to år siden. Dengang vandt Spurs efter to opgør. Vi siger, at London-holdet denne gang blot skal bruge en kamp for at få has på Boro.

 

Derfor vinder Tottenham Hotspur kampen

Tottenham har været gennem en følelsesmæssig rutchebane gennem de sidste to uger. Først slog man på imponerende vis Manchester City med 3-2 på Etihad.

I midtugens efterfølgende kamp kom man dog i den grad ned på jorden igen. Her tabte man nemlig med 0-1 til bundholdet Burnley, og især manager Antonio Conte lod til at være helt nede i kulkælderen.

Han og Spurs-fansene kom dog hurtigt ovenpå igen, da Tottenham bankede Leeds med hele 4-0 på Elland Road. Dermed går man trods alt ind til denne kamp mod Middlesbrough med en god portion optimisme.

Kampen bliver naturligvis en stor begivenhed for Middlesbrough. Ret sportsligt set er der dog andre ting, som er langt vigtiger for nordenglænderne.

Deres altoverskyggende mål er nemlig at komme tilbage til Premier League for første gang siden 2016/17-sæsonen. Det er mange år for en klub som Middlesbrough ikke mindst hårdt for økonomien.

Derfor er det meget vigtigt, at man slutter i top seks i Championship. Inden denne kamp er man to point fra det mål. Derfor er denne kamp vigtigere for Spurs end for Middlesbrough.

Dette er også Tottenhams eneste chance for et trofæ, så der er ingen tvivl om, at Conte går benhårdt efter at sikre avancement til næste runde. Det regner vi også med kommer til at lykkes Spurs.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 1,74 på dette.