Kamp: Tottenham – Chelsea

Spilforslag: Chelsea vinder kampen

Odds: 1,90

Spilstop: 29. september kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

Tottenhams deltage i kvalifikationen til Europa League gør, at de skal skal i kamp to gange på tre dage. Denne Liga Cup-kamp mod Chelsea er den mindst vigtige af de to. Derfor regner vi med, at Tottenham vil skifte kraftigt ud – i højere grad en Chelsea, som stillede med et stærkt hold i sidste runde. Dermed mener vi, at der er meget, som taler for en Chelsea-sejr.

 

Derfor vinder Chelsea

Den kamp er som nævnt Tottenhams første over en periode på blot tre dage. De var desuden også i kamp i søndags mod Newcastle i Premier League. Torsdag venter en meget vigtig kamp i Europa League-kvalifikationen mod israelske Maccabi Haifa. Vinder man den, er man i gruppespillet. Der er som bekendt en Champions League-billet på højkant i Europa League, så det bør være prioriteten hos Spurs.

Man gik videre fra tredje runde af Liga Cuppen, da modstanderen Leyon Orient måtte gå i karantæne. Man kan med rette forvente, at Spurs stiller med reserverne mod Chelsea. Der er også  en mand som Son Heung-min, der blev skadet under kampen mod Newcastle og derfor med garanti ikke er med mod Chelsea.

Det samme er der naturligvis også gode muligheder for, at Chelsea gør. Kigger man på det hold, som i seneste runde mødte Barnsley, var der dog folk som Kai Harvertz, Mason Mount og Tammy Abraham med fra start, mens blandt andre Olivier Grioud, Jorginho og Timo Werner sad på bænken.

Chelsea har naturligvis den fordel, at deres program ikke er helt så tætpakket, da de er direkte i Champions League gruppespillet, som først starter omkring den 20. oktober. Det giver alt andet lige Frank Lampards tropper en stor fordel.

Vi mener altså, at Chelsea med Spurs vanvittige program in mente bør kunne spille sig videre her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Chelsea vinder kampen mod Tottenham. Hos Onside Betting får man odds 1,90 på dette væddemål.