Dagens spilforslag – Tottenham vinder Gruppe J

Kamp: Tottenham Hotspur  – Royal Antwerp

Spilforslag: Tottenham Hotspur vinder kampen med mindst to mål (Tottenham Hotspur -1)

Odds: 2,00

Spilstop: 10. december kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Tottenham er flyvende i Premier League, hvor indtager førstepladsen og ikke har tabt siden første spillerundes kamp mod Everton. Senest blev det til en 2-0-sejr over ærkefjenderne Arsenal

Nu gælder det så en gruppefinale i Europa Leagues Gruppe J. Her skal Tottenham vinde med 1-0 eller med mere end et mål, da Antwerp vandt det første møde mellem holdene med 1-0 i Belgien. Dermed ville en 2-1 eller 3-2-sejr til Spurs resultere i, at Antwerp ville vinde gruppen på flest scorede udebanemål.

Tottenham er storfavoritter inden kampen. Vi regner da også med, at de lever op til denne og vinder med minimum to mål.

 

Derfor vinder Spurs med mindst to mål

Skulle det lykkes Tottenham at komme foran vil det altså resultere i, at Antwerp SKAL score. Da vil Spurs kunne fokusere på at straffe dem på kontraangreb, hvilket de gennem sæsonen har vist, at de mestre.

Mourinho vil naturligvis skifte ud på holdet i forhold til weekendens Premier League-kampe, som han har gjort det de sidste par runder i Premier League.

Det betyder, at folk som Gareth Bale, Dele Alli, Vinicius Junior og Lucas Moura formentlig vil få chancen fra start, mens Kane og Son eventuelt kan komme ind fra bænken, hvis ikke de spares helt.

Tottenham har også den fordel, at de som bekendt må have op til 2.000 fans på Tottenham Hotspur Stadium. Dem vil de uden tvivl gerne give en god oplevelse.

Det kræver dog, at der kommer mere styr på defensiven end mod LASK, hvor man lukkede tre mål ind. Mourinho lagde efter kampen ikke skjul på, at han ikke var helt tilfreds, så regner med at der kommer andre boller på suppen mod Antwerp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham Hotspur slår Royal Antwerp med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,00 på dette væddemål.