Dagens spilforslag- Målene udebliver på Wembley

Kamp: Tjekkiet – England

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,68

Spilstop: 22. juni kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er topopgør i EM’s Gruppe D, hvor Tjekkiet møder England på Wembley. Begge hold har fire point, mens Kroatien og Skotland hver har et.

England skal dermed bruge en sejr i dette opgør for at sikre sig førstepladsen i Gruppe D. Tjekkerne kan derimod nøjes med uafgjort, da de han en bedre målscore end englænderne.

England har en på papiret skræmmende offensiv. Det er dog ikke noget ord, som man kan bruge til at beskrive denne efter de to første kampe. Vi har ikke den store tiltro til, at det kommer til at ændre sig mod de stærke tjekker. Derfor regner vi med en ret så målfattig kamp.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

England lagde godt ud ved dette EM ved at slå Kroatien med 1-0. Det var en kamp, hvor England havde beskedne otte skudforsøg, hvoraf de to var på mål. Det ene af disse var naturligvis sejrsmålet scoret af Raheem Sterling. De holdt dog også kroaterne nede på otte forsøg og blot et på mål.

Det blev dog langt værre mod Skotland. Her lykkedes det blot England at spille sig frem til ét skud på mål mod ærkefjenderne. I alt havde man beskedne ni forsøg.

Fælles for de to kampe var, at det aldrig rigtigt lykkedes Harry Kane at komme ind i gang. Med omkring et kvarter igen af kampen mod Skotland blev den engelske anføre sågar udskiftet. Kane har blot haft tre skudforsøg i de to første kampe.

England har haft ufatteligt svært ved at spille sig frem til chancer. Det tror vi fortsætter mod Tjekkiet, som i deres seneste kamp holdte Kroatien nede på blot to skud på mål. Tjekkerne havde dog selv blot et.

Vi regner med, at dette bliver en ganske forsigtig kamp mellem to hold for hvem uafgjort i princippet er et fint resultat. Derfor regner vi ikke med nogen målfest.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Tjekkiet – England. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette resultat.