Dagens spilforslag – Belgisk succes i Prag

Kamp: Tjekkiet – Belgien

Spilforslag: Belgien vinder kampen

Odds: 1,66

Spilstop: 27. marts kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er vigtige point på højkant, når Belgien besøger Tjekkiet. Der er som bekendt blot et hold, som kvalificerer sig direkte til VM, så disse kampe mod de øvrige tophold er vitale.

Belgien er naturligvis storfavoritter til at vinde gruppen, og vi har da også tiltro til, at de sikrer de tre vigtige point i dette opgør mod tjekkerne.

 

Derfor vinder Belgien kampen

Belgien fik en god start på VM-kvalifikationen med en 3-1-sejr hjemme mod Wales. Wales er også et af de hold, som ventes at være med i kampen om første- og andenpladsen.

Her fik man ellers langt fra nogen ønskestart, da Harry Wilson bragte waliserne foran efter blot ti minutter. Halvvejs inde i første halvleg fik superstjernen Kevin De Bruyne udlignet for belgierne, og seks minutter efter bragte Thorgan Hazard Belgien på 2-1. Sejren blev sikret i det 73. minut, da Inter-stjernen Romelu Lukaku scorede til 3-1.

Det rakte efter første runde til en andenplads. Tjekkerne indtager nemlig førstepladsen efter deres storsejr på 6-2 mod Estland. Estland lignede dog på forhånd det dårligste hold i Gruppe E, så tjekkerne må ikke lade det stige dem til hovedet. Det var især West Ham-profilen Tomas Soucek, som imponerede med sit hattrick.

Tjekkerne er et hold, som ikke må undervurderes, men vi mener, at de belgiske stjerner bør have niveauet og erfaringen til sikre de tre vigtige point, som ville placere dem solidt i førersædet i Gruppe E.

Belgien har som altid verdensstjerner over hele linjen. Det er som nævnt især offensiven, som man sætter sin lid til. Den tjekkiske defensiv får hænderne fulde overfor Lukaku, Hazard og De Bruyne, som vi regner med igen vil være hopla.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Belgien slår Tjekkiet. Hos Onside Betting får man odds 1,66 på dette væddemål.