Kamp: CD Tenerife – UD Almería

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,92

Spilstop: 21. marts kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er topopgør i den spanske Segunda División, når UD Almería skal på en længere udebanetur til CD Tenerife. Tenerife ligger nummer fire, men de er blot fire point efter Almería i den benhårde kamp om oprykning til La Liga.

Begge hold har haft nogle udsving på det sidste, hvilket bare gør denne kamp ekstra vigtig. Vi har da også tiltro til, at det bliver en tæt kamp, og at det kommer til at lykkes begge hold at få scoret på Heliodoro Rodríguez López på Tenerife.

 

Derfor scorer begge hold

Fra midten af januar og cirka en måned frem havde Tenerife gang i en god stime. Her hentede man flotte 14 af 18 mulige point. Derefter er det dog gået knap så godt.

De seneste tre kampe mod CD Mirandés, Real Valladolid og Sporting Gijón har således blot kastet tre point af sig. Her blev det til en 2-1-sejr over Gijón men nederlag på henholdsvis 1-2 og 1-4 i de øvrige kampe. Det vil sige, at begge hold har scoret i Tenerifes seneste tre kampe.

Ser vi på Almería, så har deres seneste seks kampe resulteret i fire sejre, en uafgjort og et nederlag. Senest blev det til en vild 3-3-kamp mod midterholdet CD Lugo. Her Almerías profil Umar Sadiq på pletten med sæsonmål nummer 14 og 15.

Ser vi på Almerías seneste par kampe, så har begge hold scoret i tre ud af fire. Her har man vel at mærke mødt svagere modstandere end Tenerife. Eneste kamp, hvor begge hold ikke scorede, var imod Real Zaragoza, da man tabte med 0-2.

Begge hold har haft svært ved holde clean sheet i deres sidste par kampe, og vi tror også, at det bliver tilfældet i denne topkamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem CD Tenerife og UD Almería. Hos Marathonbet får man odds 1,92 på dette.