Dagens spilforslag – Japansk storsejr i Champions League

Kamp: Tampines Rovers – Gamba Osaka

Spilforslag: Gamba Osaka vinder kampen med mindst tre mål (Gamba Osaka -2)

Odds: 1,05

Spilstop: 25. juni kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Den asiatiske Champions League er sparket i gang. I Gruppe H er det blevet tid til første spillerunde. Her møder Tampines Rovers fra Singapore japanske Gamba Osaka.

Det er en kamp, hvor japanerne er storfavoritter til at løbe med de tre point. Vi regner da også med, at der bliver tale om en ganske overbevisende sejr til Osaka-mandskabet.

 

Derfor vinder Gamba Osaka kampen med mindst tre mål

Gamba Osaka fik langt fra nogen optimal start på sæsonen. Et sygdomsudbrud gjorde, at mange af deres tidlige kampe måtte aflyses. De har dog efterhånden indhentet det tabte og nu “kun” fire til fem kampe efter de øvrige hold i J.League.

Derudover har de også beskedne 14 point fra deres første 15 kampe. Deres første ti kampe kastede blot fire point og nul sejre af sig. De efterfølgende fem ligakampe er dog endt med tre sejre, en uafgjort og et enkelt nederlag. Resultaterne er med andre ord begyndt at komme.

Det giver naturligvis god selvtillid inden de vigtige Champions League-hold. Her starter man også blødt ud med Tampines Rovers, som er det formodede dårligste hold i gruppen.

Det er første gang i mange år, at de er lykkes med at kvalificere sig til Champions League. De sidste to gange er de snublet i kvalifikationen mod Bali United.

Vi regner dog med, at den singaporeanske fest stopper her. Gamba Osaka er som nævnt endelig kommet i gang i det hjemlige liga. En vigtig spiller for dem bliver brasilianske Leandro Pereira, som scorede to mål, da Gamba slog Yokohama FC med 2-0.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Gamba Osaka slår Tampines Rovers med mindst tre mål (Gamba Osaka -2). Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.