Kamp: Sverige – Norge

Spilforslag: Sverige vinder kampen

Odds: 2,17

Spilstop: 5. juni kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er skandinavisk opgør, når Sverige møder Norge i Nations League B. Begge hold har vundet deres første kamp, så dette er en nøglekamp i jagten mod oprykning til Nations League A.

Sverige er nedrykkere fra Nations League A, mens Norge missede oprykning i sidste sæson af Nations League. Norge har kampens største stjerne, men vi mener, at Sveriges hold er stærkere, hvilket kan blive udslagsgivende.

 

Derfor vinder Sverige kampen

Sverige var tidligere på året ude i to playoff-kampe i forsøget på at kvalificere sig VM i Qatar. Den første af disse var mod Tjekkiet.

Det var en tæt affære, som måtte ud i forlænget spilletid. Her lykkedes det Robin Quaison med sin scoring i det 110. minut at sende Sverige i playoff-finalen.

Her ventede dog endnu en svær kamp – denne gang mod Polen. Det blev da også for hård en opgave for svenskerne, når endte med at tabe med 0-2 efter scoringer af Robert Lewandowski og Piotr Zielinski.

Sverige fik en solid start på Nations League med en 2-0-sejr i Slovenien. Her scorede Emil Forsberg et af sine mange mål på straffespark, mens Dejan Kulusevski lukkede kampen.

Norges 2022 har indtil videre budt på venskabskampe mod Slovakiet og Armenien. Slovakiet blev slået med 2-0 efter scoringer af stjernerne Erling Haaland og Martin Ødegaard. Armenien blev pulveriseret med hele 9-0, hvilket var rekordstort for armenierne.

I første kamp i dette års Nations League mødte man Serbien. Her sikrede en scoring af Haaland og en god kamp af Nyland i målet tre vigtige point på udebane.

Det er ingen hemmelighed, at Norges styrke modsat Drillo-dagene er i offensiven. De kommer dog på prøve mod den svenske defensiv, som ligeledes er i topklasse.

Sverige har desuden også et par offensive profiler, som kan volde Norge problemer. Her tænker vi først og fremmest på Emil Forsberg og Dejan Kulusevski. Især Kulusevski er sprængfyldy med selvtillid efter et stort forår med Tottenham.

Sverige kan skal især fokusere på at få testet Norges målmand Ørjan Nyland. Han stod en god kamp mod Serbien, men han har det med at have en del usikre momenter.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sverige vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,17 på dette.