Dagens spilforslag og odds: Sunderland skyder Shrewsbury i sænk

Spilforslag hver dag

Kamp: Sunderland – Shrewsbury
Spilforslag: 1
Odds: 1,95
Bookmaker: bet365

 

Odds på Sunderland-sejr hos bet365

 

Det er top imod bund i Sky Bet League One, når Sunderland og Shrewsbury støder sammen på Stadium of Light. Hjemmeholdet er i fuldstændig forrygende form på eget græs og har været det hele sæsonen, da det er blevet til syv sejre ud af elleve mulige, mens de resterende fire er endt uafgjort. Udeholdet er derimod elendigt kørende på fremmed græs, hvor det blot er blevet til en enkelt sejre, tre pointdelinger og intet mindre end otte nederlag med en samlet målscore på 11-20.

 

Josh Maja bliver matchvinder

The Black Cats havde en god Boxing Day, da de formåede at besejrede Bradford City med 1-0 foran mere end 40.000 af deres trofaste fans. Aiden McGeady stod for kampens enlige scoring efter cirka en halv times tid. Det var altså nok til at tage alle tre point. De er placeret på tredjepladsen i Sky Bet League One med fire og fem point op til henholdsvis Luton og Portsmouth. Deres topscorer er Josh Maja med tolv fuldtræffere, og det ville ikke undre os, hvis han noteret sig for nummer tretten i dag.

The Shrews kan derimod ikke prale af at have haft en mindeværdig Boxing Day. Allerede inden der var spillet tyve minutter var de bagud med 2-0 til Accrington på Crown Ground. Selvom Oliver Norburn fik reduceret fra straffesparkspletten i anden halvleg, så fik de alligevel ikke point ud af deres anstregelser. De ligger således fortsat og roder rundt nede i den kedelige ende af tabellen, og der skal nok mest af alt fokuseres på at undgå nedrykning i denne sæson. Vi har meget svært ved at se dem få point på Stadium of Light. Særligt fordi at de har tabt tre opgør på udebane i streg mod henholdsvis Wycombe, Burton og Accrington.

Derfor anbefaler vi at spille på, Sunderland vinder kampen hos bet365. Det giver pengene 1,95 gange igen i skrivende stund.

 

Odds på Sunderland-sejr hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.