Kamp: Sturm Graz – FC Midtjylland

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,71

Spilstop: 8. september kl. 21:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

FC Midtjylland skal i aktion i dette års Europa League-gruppespil. Først gælder det denne udebanekamp mod østrigske Sturm Graz.

Østrigerne har fået en godkendt start på sæsonen uden, at det har været prangende. Det bliver dog en svær opgave for FC Midtjylland, hvis sæsonstart bestemt også ladet meget tilbage at ønske.

Det forventes også, at det bliver en tæt kamp på Merkur Arena i Graz. Vi regner med, at det ender med, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Som nævnt har Sturm Graz haft en pæn start på sæsonen. De ligger nummer tre i den hjemlige liga, hvor de har 12 point fra syv kampe. Det placerer dem dog seks point efter RB Salzburg.

De er ligesom FC Midtjylland endt i Europa League efter et nederlag i kvalifikationen til Champions League. Her røg man ud til Dynamo Kyiv. Holdene vandt hver en kamp med 1-0, og da anden kamp endte 1-2 efter forlænget spilletid stod det klart, at Kyiv gik videre til næste runde.

Sturm Graz kommer naturligvis til at mangle det danske stortalent Rasmus Højlund, som er skiftet til Atalanta. Man må i stedet sætte sin lid til hollandske Emanuel Emegha.

FC Midtjylland har mildt sagt været svingende i Superligaen. Det symboliserer resultaterne af de sidste tre kampe meget godt. Her har man mødt AGF, Brøndby og AaB i kampe, som er endt 0-2, 2-0 og 0-2. Derfor ligger man på en noget skuffende ottendeplads med blot ni point fra otte kampe.

FC Midtjyllands svingende form gør, at det er svært at vide, hvad man kan vente sig af dem. De har trods deres svingende start på sæsonen dog været gode til at finde vejen til netmaskerne. De har til gengæld også haft en del problemer i defensiven.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Sturm Graz og FC Midtjylland. Hos Marathonbet får man odds 1,71 på dette.