Kamp: Stockport County – Grimsby Town

Spilforslag: Stockport County vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 31. august kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

For anden runde i træk møder Stockport County en nedrykker fra League Two. Denne gang er det Grimsby Town, som kommer forbi Edgeley Park i Manchester-forstaden Stockport.

Der er lagt op til en tæt kamp mellem to hold, som går benhårdt efter at sikre sig en af de oprykningspladser til the Football League. Her tror vi mest på hjemmeholdet, som har ageret fornuftigt på transfermarkedet.

 

Derfor vinder Stockport County kampen

Stockport County rykkede tilbage i 2011 for første gang i 106 år ud af the Football League. Siden da er det ikke lykkes at vende tilbage til League 2, og man har endda også været nede at vende Conference North.

Sidste sæson var Stockport dog tæt på endelig at være tilbage. Man sluttede nemlig nummer tre i ligaen og var således seedet i playoff. Man måtte dog indkassere et 1-0-nederlag hjemme mod Hartlepool United.

Denne sæson startede da heller ikke ideelt, da man tabte sæsonens første kamp med 3-1 til Dagenham & Redbridge. Derefter gik man dog ud og hentede Aston Villa-talentet Arjan Raikhy.

Den 18-årige midtbanespiller var en vigtig brik, da Stockport County slog den ene af sidste sæsons nedrykkere fra League Two med 1-0 på en scoring af John Rooney.

Nu gælder det så den anden nedrykker i form af Grimsby. De har kun spillet en kamp indtil videre, hvor man slog upåagtede Weymouth med 1-0.

Grimsby mistede naturligvis en del af deres profiler i forbindelse med nedrykningen. Derfor regner vi også med, at de lige kommer til at at skulle bruge lidt tid, før det helt spiller for dem. Det bør Stockport med deres mere sammenspillede hold kunne drage fordel af.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Stockport County vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.