Kamp: Stockport County – Bolton Wanderers

Spilforslag: Bolton Wanderers vinder kampen

Odds: 2,17

Spilstop: 17. november kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Bolton måtte lade sig nøje med 2-2 i første kamp mod Conference-holdet Stockport County. Dermed er det tid til et returopgør i Stockport, hvor vi skal have afgjort, hvem der skal videre til FA Cuppens anden runde.

Bolton Wanderers er naturligvis som League One-hold endnu engang favoritter til at spille sig videre. Det regner vi også med, at de kommer til at lykkes med.

 

Derfor vinder Bolton Wanderers kampen

Da disse hold mødtes for halvanden uge siden, var det som nævnt er ganske jævnbyrdig affære. Her bragte Scott Quigley Stockport foran med 1-0 halvvejs ind i anden halvleg.

Ti minutter senere fik Eoin Doyle dog bragt balance i regnskabet. Derefter skulle Elias Kachunga blot bruge tre minutter på at sende Bolton på kurs mod næste runde. Det var dog en kort fornøjelse, da Ben Whitfield udlignede i overtiden af første halvleg.

Det var naturligvis en skuffelse for Bolton, som gerne havde været denne tur til Stockport foruden med deres tredje program i League One og EFL Trophy.

Bolton var efterfølgende i kamp i ligaen, hvor man mødte bundholdet Crewe Alexandra hjemme på University of Bolton Stadium. Her scorede Josh Sheehan og Amadou Bakayoko indenfor de første ti minutter af anden halvleg og sikrede en 2-0-sejr. Den placerer Bolton solidt i midten af tabellen inden denne vigtige FA Cup-kamp.

Stockport var også i aktion i deres liga, hvor man forsøger at komme op på en playoff-plads. Man var tæt på et godt resultat hjemme mod topholdet Bromley. En sen udligning satte dog en stopper for Stockports drøm om tre point.

Denne hjemmekamp mod Bolton er i sig selv en stor gevinst for Stockport, som kommer til at tjene gode penge uanset kampens udfald. Vi regner dog med, at festen stopper her for the Hatters.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Bolton Wanderers vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,17 på dette.