Dagens spilforslag – Galatasaray rejser sig i Skotland

Kamp: St. Johnstone – Galatasaray

Spilforslag: Galatasaray vinder kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 12. august kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Det er tid til anden kamp i anden runde af kvalifikationen til Europa League. Første opgør mellem Galatasaray og St. Johnstone endte 1-1. Nu gælder det så returopgøret i Perth, Skotland.

Her regner vi med, at sidste sæsons nummer to i den tyrkiske Süper Lig får spillet sig op og lever op til deres favoritværdighed. Vinderen af dette opgør kan se frem til at skulle møde de danske pokalvindere fra Randers i sidste kvalifikationsrunde.

 

Derfor vinder Galatasaray kampen

Galatasarays europæiske sæson startede i kvalifikationen til Champions League. Det blev dog en kort fornøjelse, da man fik ørene i maskinen mod PSV.

Hollænderne vandt det første opgør med svimlende 5-1. Det for var for meget for Galatasaray at rette op på, og anden kamp endte da også med endnu et nederlag – denne gang på 2-1. Nu går man naturligvis benhårdt efter at nu gruppespillet i Europa League.

Første kamp mod St Johnstone blev dog også lidt af en prøvelse for tyrkerne. Ti minutter inde i anden halvleg modtog holdets anfører og målmand Fernando Muslera nemlig et direkte rødt kort for en nødbremse på skotternes Chris Kane. Det efterfølgende straffespark satte Jason Kerr ind bag nyindstiftede Berk Balaban.

Blot to minutter efter lykkedes det dog Galatasarays højreback Sacha Boey at bringe balance i regnskabet. Dermed står man da også fortsat med rimelige muligheder for at nå næste runde.

Første skal de dog have has på St Johnstone, som sidste sæson vandt begge skotske pokalturneringer. I år har de spillet begge deres første kamp i sæsonen uafgjort mod henholdsvis Ross County og Motherwell.

Vi har dog tiltro til, at det vil lykkes Galatasaray at vinde denne kamp. De kunne trods alt håndtere en halv time i undertal i sidste opgør, hvor man desuden fik hold skotterne nede på tre skud på mål trods overtallet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Galatasaray vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.