Dagens spilforslag – Spurs henter vigtig sejr

Kamp: Tottenham-West Ham

Spilforslag: Tottenham vinder kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 23. juni kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Tottenham var tæt på at snuppe alle tre point mod Manchester United, men de måtte nøjes med et enkelt. Nu venter en vigtig kamp mod nedrykningstruede West Ham. Tottenham har som bekendt fået Harry Kane og Son Heung-min tilbage i truppen, og det kan ikke undgå at have givet deres selvtillid et boost. West Ham er kun over stregen på grund af deres målscore. Vi regner med, at Spurs tilbage i stærkeste formation kan få ram på kriseramte West Ham.

 

Derfor vinder Tottenham

Tottenham gjorde det som nævnt ganske pænt mod et Manchester United-hold, som var godt kørende inden ligaen blev sat på pause. Her skulle der et sent straffespark begået af Eric Dier mod Paul Pogba. Dette scorede Uniteds nye portugisiske talisman Bruno Fernandes på.  Inden da havde Steven Bergwijn bragt hjemmeholdet foran midt i første halvleg.

Det er værd at bemærke, at Mourinho blot foretog to af de tilladte fem udskiftninger i løbet af kampen. Harry Kane og Son Heung-min spillede begge hele kampen, så det beviser, at de begge heldigvis for Spurs er blevet deres skader kvit og er tilbage i kampform. Generelt set tyder det også på, at Tottenham-spillerne er i god form, da hele ni spillere som nævnt var i stand til at gennemføre hele kampen. Det blvier vigtigt for Spurs i den tætte kamp om Champions League-pladserne. Ønskescenariet for Tottenham er naturligvis hurtigst muligt at få gang i Harry Kane.

West Ham fik en fremragende start på sæsonen, men siden da er det kun gået én vej for the Hammers. I de sidste 15 kampe er det blevet til tre sejre, to uafgjorte og ti nederlag. Dermed er det ingen overraskelse, at de kun er over stregen på grund af, at de har en bedre målscore end Bournemouth. Kun to point adskiller 16. og 19. pladsen, så det ser ud til at blive meget tæt i bunden. West Ham led et 2-0-nederlag mod Wolverhampton i deres første kamp efter pausen.

Vi regner med, at Spurs’ form er så godt, at de bør kunne udspille det kriseramte West Ham-hold og fortsætte jagten på Champions League.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham vinder kampen mod West Ham. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette resultat.