Dagens spilforslag – Spurs’ succes fortsætter

Kamp: Tottenham-Newcastle

Spilforslag: Tottenham vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 15. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Med sejren i derbyet mod Arsenal lever Tottenhams håb om en plads i Europa League endnu. Nu gælder det en vigtig kamp mod Newcastle, som ikke har det store at spille for. Vi regner med, at Spurs tager de tre point i det nordlige England.

 

Derfor vinder Tottenham

Tottenhams jagt på en plads i Europa League fortsætter efter deres 2-1 sejr i North London-derbyet mod Arsenal. Den sejr betyder, at man nu blot er tre point efter Wolverhampton, som ligger på den sjetteplads, der i skrivende stund giver Europa League. Afhængigt af hvem der vinder FA Cuppen, kan syvendepladsen være nok.

Første skridt på vejen er som nævnt Tottenhams udekamp mod Newcastle. Newcastle har ikke imponeret i deres sidste par kampe. Man tabte 5-0 til Manchester City og derefter blev det til et 2-1-nederlag til nedrykningstruede Watford. Ingen af delene er dog noget, som Newcastle behøver tage specielt tungt. De har nemlig sikret sig endnu en sæson i Premier Leauge og står til at skulle have nye ejere i løbet af sommeren.

Derfor er det ikke utænkeligt, at Tottenham har lidt lettere ved at sætte sig op til kampen end Newcastle. Mod Arsenal udviste Spurs mental styrke, da Son Heung-min udlignede få minutter efter Arsenals føringsmål. Med omkring ti minutter tilbage sendte Toby Alderweireld bolden i kassen til slutresultatet 2-1 på assist af Son.

Det er selvsagt vigtigt for Spurs, at Son for alvor ser ud til at være kommet i gang. Før kampen mod Aesenal havde sydkoreaneren ikke scoret efter sin skadesperiode, hvilket vil sige over fem kampe. Det at de har fået Son og Kane tilbage er naturligvis vitalt for deres chancer for at komme op på en Europa League-plads. Vi tror, da også at disse chancer holdes ved lige med en sejr mod Newcastle, som allerede lader til at have øjnene rettet mod næste sæson.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Tottenham vinder kampen mod Newcastle. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.