Dagens spilforslag – Begge hold scorer i engelsk nøglekamp

Kamp: Tottenham Hotspur – Liverpool

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,68

Spilstop: 28. januar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Blot ét point adskiller Liverpool og Tottenham inden dette opgør. Begge hold skal bruge point, hvis de skal holde sig inde i mesterskabskampen. Der er mange hold med om buddet i år, så selv Champions League-pladserne er langt fra sikre for nogle hold.

Liverpool kommer med nederlag til Burnley og Manchester United i henholdsvis Premier League og FA Cuppen i bagagen. Spurs er ubesejrede i deres seneste fire ligakampe.

Der var dog fremgang at spore hos Liverpool trods nederlaget til United, hvor man trods alt formåede at score to gange. Vi regner da også med, at de får bolden i kassen i denne kamp, hvor vi siger, at begge hold kommer på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Liverpool er midt i midt i en bølgedal, hvad angår deres resultater. Det så lovende ud, da man midt i december bankede Crystal Palace med 7-0 på udebane. Siden da har man blot fået tre point i sine efterfølgende fem Premier League-kampe. Senest tabte man 1-0 til bundholdet Burnley. Man har desuden også smidt point mod West Bromwich og Newcastle i denne periode.

Liverpool har i denne periode haft store problemer i forsvaret, hvor specielt Virgil van Dijk har været savnet. Det er dog paradoksalt nok i offensiven, at man har haft størst problemer. I de seneste fem Premier League-kampe har man blot scoret én gang.

I sidste weekend mødte man så Manchester United for anden gang på to uger – denne gang i FA Cuppen. Første opgør i ligaen endte 0-0, mens kampen i FA Cuppen endte med en 3-2-sejr til United. Det var dog opmuntrende for Liverpool, at Mohamed Salah fik scoret to gange og generelt spillede en god kamp.

Nu gælder det så Spurs på udebane. Mourinhos tropper slog senest Sheffield United med 3-1. Her scorede Harry Kane sit 12. sæsonmål, mens også Serge Aurier og Tanguy Ndombélé var på pletten.

Vi regner med, at begge hold i denne topkamp lykkes med at få bolden i nettet.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Tottenham Hotspur og Liverpool. Hos Onside Betting får man odds 1,68 på dette væddemål.