Dagens Spilforslag – Underholdene “finale” mellem Spanien og Tyskland

Kamp: Spanien – Tyskland

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,64

Spilstop: 17. november kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Spanien og Tyskland mødes i hvad der må betegnes som værende en form for finale i Nations Leagues Gruppe A4. Tyskland kan nøjes med uafgjort, mens Spanien skal vinde kampen for at kvalificere sig til slutspillet. Dermed vil et af holdene blive tvunget til at satse på et tidspunkt. Det tror vi vil resultere i en underholdende affære, hvor vi ender med at få en kamp, hvor begge mandskaber få scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Spaniens forrige to kampe her i november er begge endt 1-1. Her har været tale om en venskabskamp mod Holland samt Nations League-kampen mod Schweiz. Der var naturligvis tale om to vidt forskellige opstillinger fra spanske side.

Mod Holland stillede man op med reserverne, mens det var stærkeste opstilling mod Schweiz. Her var det schweizerne, som kom foran efter 29 minutter ved Remo Freuler. I anden halvleg brænder den ellers normalt så sikre straffesparksskytte Sergio Ramos hele to gange fra 11 meter. Spanien kunne dog ånde lettet op, da Gerard Moreno reddede dem i slutminutterne med sin udligning.

Hos Tyskland er der mere at juble over. Her spillede et hold af reserver 1-1 med Tjekkiet i en venskabskamp. Herefter bankede man Ukraine med 3-1 i Nations League. Her fik man ellers en skidt start, da Roman Yaremchuk bragte ukrainerne foran efter 11 minutter.

Lery Sané bragte balance i regnskabet midtvejs i anden halvleg, mens Timo Werner bragte tyskerne foran efter 33 minutter. Tyve minutter inde i anden halvleg var Werner igen på pletten med scoringen til 3-1, som sikrede tre vigtige point inden kampen mod Spanien.

Første opgør mellem holdene i Nations League endte 1-1. Det er værd at bemærke, at begge hold har scoret i samtlige tyskernes Nations League-kampe, og det tror vi altså også bliver tilfældet denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Spanien og Tyskland. Hos Onside Betting får man odds 1,64 på dette væddemål.