Kamp: Spanien – Frankrig

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 1,95

Spilstop: 10. oktober kl. 20:45

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det tid til at få afgjort Nations League 2020/21. Finalen spilles i Milano på legendariske San Siro og står mellem Spanien og Frankrig. De forsvarende verdensmestre fra Frankrig er smal favorit, men der er lagt op til en tæt kamp i Milano.

Det regner vi skam også med bliver tilfældet, og med henblik på semifinalerne regner vi da også med, at det kommer til at lykkes begge hold at komme på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Det unge spanske hold leverede en stor præstation i deres semifinale. De italienske europamestre var ubesejrede i 37 kampe. Den statistik hang dog allerede i en tynd tråd ved pausen, da Ferran Torres havde scoret to gange i første halvleg.

Det lykkedes blot italienerne at score én gang i anden halvleg ved Lorenzo Pellegrini. Dermed kunne Spanien med 21-årige Torres, 18-årige Yéremi Pino og 17-årige Gavi fejre finalepladsen.

Her venter en som nævnt endnu en hård opgave for de spanske talenter i form af de regerende verdensmestre – Frankrig. Franskmændene så ellers ud til at være godt nede i sækken mod Belgien.

Scoringer af Yannick Carrasco og Romelu Lukaku havde nemlig bragt belgierne foran med 2-0 ved pausen. Kort efter at vi havde rundet timen fik scoringer af Karim Benzema og Kylian Mbappé dog gjort det til 2-2. I slutminutter slog Theo Hernández så til med sejrsmålet til 3-2.

Det var med andre ord et imponerende comeback af Frankrig. Det faktum, at de overhoved var i den situation til at starte med viser dog, at de er til at tale med i defensiven.

Dermed har vi tiltro til, at Spanien kan få spillet sig frem til chancer, mens de franske verdensklassespillere nok skal formå at gøre det samme.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Spanien og Frankrig. Hos Onside Betting får man odds 1,95 på dette væddemål.