Dagens spilforslag – Fiorentina vinder sikkert over bundhold

Kamp: SPAL 2013-Fiorentina

Spilforslag: Fiorentina vinder kampen med mindst to mål (Fiorentina -1)

Odds: 2,10

Spilstop: 2. august kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Fiorentina har forlængst sikret sig endnu en sæson i Serie A med en solid midterplacering. Det samme kan SPAL desværre ikke prale med. Holdet fra Ferrera er nemlig allerede rykket ud af Serie A. De har desuden ikke vundet en fodboldkamp i en menneskealder. Derfor mener vi, at Fiorentina bør vinder kampen sikkert, og derved slutte sæsonen godt af.

 

Derfor vinder Fiorentina med mindst to mål

Da Serie A startede op igen den 22. juni, var Fiorentina blot fem point fra nedrykningspladserne. Nedrykning til Serie B ville naturligvis være en katastrofe for en stor klub som Fiorentina. Siden da er der dog kommet skik på tingene. I de efterfølgende 11 kampe er det nemlig blevet til fire sejre, fire uafgjorte og tre nederlag. Det har bragt La Viola op på en 10. plads – 11 point over stregen.

I Fiorentinas seneste kamp slog man Bologna med hele 4-0. Her var kantspilleren Federico Chiesa i hopla, da han scorede hattrick. Hans første to mål kom i løbet af det første kvarter af anden halvleg. Efter godt og vel en halv times spil af halvlegen gjorde Nikola Milenkovic det til 3-0, inden Chiesa lukkede festen kort før tid med sit tredje mål. Chiesa er holdets topscorer med sine ti mål. Det er værd at bemærke, at han også er den spiller, som har lavet næstflest assist for Fiorentina med syv efter Dalberts otte. Han er med andre ord en spiller, som Fiorentina er meget afhængige af.

Dagens modstander SPAL er som nævt allerede rykket ned og i elendig form. De har ikke vundet deres seneste 11 kampe i Serie A. Her er det blevet til ni nederlag og to uafgjorte. Syv af disse ni nederlag har tilmed været på to eller flere mål. Sidst de mødte Fiorentina tabe de kun med 1-0, men det er værd at bemærke, at SPAL i sin efterfølgende kamp slog topholdet Atalanta med 2-1. Her var man altså i anderledes god form. Holdenes nuværende form taget i betragtning mener vi, at Fiorentina bør kunne forbedre det resultat.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Fiorentina vinder kampen mod SPAL 2013 med mindst to mål. Hos Onside Betting får man odds 2,10 på dette resultat.