Dagens spilforslag – Liverpool får god start på det nye år

Kamp: Southampton – Liverpool

Spilforslag: Liverpool vinder kampen

Odds: 1,57

Spilstop: 4. januar kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Liverpool havde en meget svingende december, men ligner stadig holdet, som skal slås i mesterskabskampen. I 17. spillerunde skal de en tur til sydkysten, hvor Southampton venter. The Saints har haft store problemer med at få scoret de sidste par kampe og er som konsekvens deraf røget et godt stykke ned i tabellen. Vi regner da også med, at de får problemer mod Liverpool.

 

Derfor vinder Liverpool kampen

Liverpool var som nævnt været ret så svingende gennem december måned. Man lagde ud med at slå Wolves med imponerende 4-0, hvorefter man spillede 1-1 med bundholdet Fulham. Derefter fulgte en 2-1-sejr mod Spurs og den vanvittige 7-0-afklapsning af Crystal Palace. Denne blev dog fulgt op med et skuffende 1-1-resultat mod West Bromwich, som ligger til nedrykning.

Med til historien hører naturligvis, at Liverpool har været hårdt plaget af skader – især i defensiven. Det er dog bemærkelsesværdigt, at man har smidt fire point mod Fulham og WBA og klaret sig godt mod hold som Wolves og Spurs.

Nu gælder det så Southampton, som efter en fænomenal start på tre kampe er røget fra tredje- til niendepladsen i Premier League. I løbet af disse tre kampe har man blot lukket ét mål ind – til gengæld har man slet ikke formået at score.

Det skal nævnes, at topscorer Danny Ings blev skadet i første halvleg af kampen mod Manchester City og sad over mod Fulham. Han var dog tilbage fra start i seneste kamp mod West Ham. Det var en kamp, som endte 0-0.

Det var dog West Ham, som tættest på at løbe med sejren, da Southampton-keeper Alex McCarthy med omkring fem minutter igen måtte diske op med fremragende redning på en stor chance til Saïd Benrahama.

Med the Saints’ målscoringskvaler in mente mener vi, at der er mest som tyder på en sejr til Liverpool i denne kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Liverpool slår Southampton. Hos Onside Betting får man odds 1,57 på dette væddemål.