Kamp: Southampton – Liverpool

Spilforslag: Sadio Mané scorer i kampen

Odds: 2,30

Spilstop: 17. maj kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Liverpools håb om at blive de første til at vinde the quadruple lever fortsat. Hvis det skal fortsætte med at være tilfældet, så skal de dog bruge en sejr mod Southampton på St. Mary’s.

Liverpool blev ramt af et par skader i FA Cup-sejren mod Chelsea. En af de profiler, som er klar, er Sadio Mané. Vi har også fidus til, at senegaleseren får scoret på sin gamle hjemmebane.

 

Derfor scorer Sadio Mané i kampen

I lørdags udspillede denne sæsons anden finale mellem Chelsea og Liverpool sig på Wembley. For anden gang i denne sæson endte det også med en sejr til Liverpool efter straffesparkskonkurrence.

Der blev ikke scoret i kampen, mens Liverpool vandt straffesparkskonkurrencen med 6-5. Sadio Mané var eneste mand til at brænde for Liverpool.

Det ændrer dog ikke på det faktum, at senegaleseren har gang i en stort sæson. Han har vundet African Cup of Nations, Liga Cuppen og nu også FA Cuppen. Derudover kan han og Liverpool også fortsat nå Champions League og Premier League.

I Premier League er det blevet til 15 mål i 33 kampe for Mané. Hans seneste mål faldt for en uge siden og var det uhyre vigtige sejrsmål i udekampen mod Aston Villa. Her var tale om et flot hovedstødsmål.

Mohamed Salah har været Liverpools topscorer i denne sæson. Egypteren måtte dog udgå af kampen mod Chelsea på grund af en skade. Dermed er hans deltagelse i kampen i Southampton uvis.

Det gør, at Liverpool formentlig kommer til at stille med Díaz, Mané og Jota på toppen, mens Firmino også er blevet klar til sæsonens sidste kampe. Vi siger, at Mané ender med at få scoret her på sin gamle hjemmebane i det sydengelske.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Sadio Mané scorer i kampen mellem Southampton og Liverpool. Hos Marathonbet får man odds 2,30 på dette.