Kamp: Southampton – Brentford

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,82

Spilstop: 11. januar kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Her i midtugen spilles tre udsatte kampe i Premier League. I dette opgør skal Brentford en tur til sydkysten, hvor der venter en kamp mod Southampton. The Saints er blot to point efter London-holdet, så der er vigtige point på spil.

Brentford fik i seneste runde en tiltrængt sejr mod Aston Villa. Southampton er ganske godt kørende, og det gælder især i offensiven. Vi regner med, at dette bliver en åben slagudveksling, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold i kampen

Brentford havde sidste runde brug for et godt resultat. Man havde nemlig tabt sine to seneste kampe til Brighton og Manchester City. Sidstnævnte tabte man dog til med hæderlige 0-1.

Derfor var det en vigtig 2-1-sejr, som man hentede hjemme mod Villa. Udeholdet dominerede nemlig størstedelen af kampen. Villa formåede dog ikke at omsætte det til mere end ét mål, mens Brentford var mere kliniske.

Det samme var de i FA Cuppen mod Port Vale fra League Two. Her endte det med en sikker 4-1-sejr til udeholdet Brentford. Bryan Mbeumo fik tanket noget selvtillid med et hattrick.

Et andet hold som har gang i offensiven er som nævnt Southampton. The Saints har scoret seks gange i deres seneste tre ligakampe mod Crystal Palace, West Ham og Tottenham.

Det er især kaptajnen James Ward-Prowse, som har haft mål i støvlerne med tre mål i sine sidste tre Premier League-kampe. Southampton slog desuden Swansea med 3-2 efter forlænget spilletid i FA Cuppen.

Vi mener, at der er lagt op til en underholdende affære mellem to hold, der som nævnt går ind til denne kamp med en god portion selvtillid og tro på deres offensive evner.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem Southampton og Brentford. Hos Marathonbet får man odds 1,82 på dette.