Dagens spilforslag og odds: Unai Emery fortsætter den flotte stime

Spilforslag hver dag

Kamp: Southampton – Arsenal
Spilforslag: 2
Odds: 1,98
Bookmaker: NordicBet

 

Odds på Arsenal-sejr hos NordicBet

 

Southampton har kæmpe problemer i bunden af Premier League, hvor de er placeret på en delt sidsteplads – á point med Fulham. Efter fyringen af Mark Hughes og ansættelsen af Ralph Hasenhüttl skulle man tro, at der ville komme en trodsreaktion, men det er endnu ikke sket. I lørdags tabte de på pinlig vis til walisiske Cardiff City med 1-0. Den enlige scoring stod Callum Paterson for. Nu besøger Arsenal så forbi St Mary’s Stadium, og vi kan simpelthen ikke forestille os, at værterne får point ud af deres anstregelser. Gæsterne har nemlig ikke prøvet at tabe en fodboldkamp i månedsvis.

 

Kanonerne skyder Saints i stykker

The Saints er inde i en mildest talt elendig periode. Ikke siden de slog Crystal Palace med 0-2 på Selhurst Park den 1. september har de smagt sejrens sødme. Siden den dag er det blevet til syv nederlag og syv uafgjorte med en samlet målscore på 8-27. De har altså både meget svært ved at score og holde buret rent, hvilket er en rigtig dårlig kombination, hvis man gerne vil væk fra bunden af tabellen. På trods af hjemmebanefordel og et trænerskifte så kan vi simpelthen ikke se dem snuppe sejren i dag. Selv et uafgjort resultat ville være noget af en bedrift.

The Gunners buldrer bare derudaf for tiden. De har ikke prøvet at tabe siden midten af august måned og i torsdags sikrede de sig avancement til knockout-kampene i Europa League. Pierre-Emerick Aubameyang scorer mål for sjov, mens Alexandre Lacazette også ser særdeles skarp ud og har gjort det længe. Denne drabelige duo kunne sagtens gå hen og blive udslagsgivende på St. Mary’s Stadium, og hvis en af dem eller begge to kommer på tavlen, så ender Unai Emery og co. også med at trække sig sejrrigt ud af duellen.

Derfor anbefaler vi at spille på, Arsenal vinder kampen til odds 1,98.

 

Odds på Arsenal-sejr hos NordicBet

 

Nordicbets logo og slogan på blå baggrund