Dagens spilforslag – Der kommer få mål i Southampton og Arsenal

Kamp: Southampton – Arsenal

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 26. januar kl. 21:15

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Arsenal har endelig gang i en fornuftig periode i ligaen, hvor man er ubesejrede de sidste fem kampe. Nu skal man så en tur til Southampton, som har det stik modsat. The Saints har efter en fremragende start på sæsonen blot vundet én af deres seneste seks kampe i Premier League.

Southamptons kampe i denne periode har samtidig været ganske målfattige. Det tror vi også bliver tilfældet mod Arsenal, hvor vi ikke tror, at vi får mere end tre to mål at se.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Southampton fik en fremragende start på denne sæson. Southampton lå midt i december på en overraskende fjerdeplads. Siden da er det dog blot blevet til seks point på seks kampe, hvilket gør, at man er dalet ned på tiendepladsen.

Det helt store problem har været at score mål. I denne periode på seks kampe har Southampton nemlig blot scoret to gange, hvilket ikke overraskende er blandt ligaens ringeste for den statistik de sidste seks kampe.

Arsenal har modsat Southampton virkelig vind i sejlene i Premier League. The Gunners har hentet 13 af 15 mulige point i deres sidste fem kampe. Senest slog man Newcastle med 3-0. Denne sekvens af kampe har bragt dem fra 15. pladsen op på 11. pladsen.

De to hold mødtes i weekenden i FA Cuppen, hvor det endte med en 1-0-sejr til Southampton. Der vil dog blive foretaget ændringer på holdene til denne kamp, så det bliver ikke nødvendigvis det samme kampbillede.

Trods trods Southamptons store offensive problemer har de været ganske gode i defensiven. Man har således blot lukket fire mål ind i sine seneste seks kampe. Vi regner med, at denne tendens fortsætte mod Arsenal, og at vi får under 2,5 mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i Southampton – Arsenal. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette resultat.