Dagens spilforslag – Under 2,5 mål i Soligorsk-Slutsk

Kamp: Shakhtjor Soligorsk-FK Slutsk

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,71

Spilstop: 17. april kl. 18:30

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Shakhtjor Soligorsk med helt i toppen sidste år, da de sluttede som nummer tre i den hviderussiske Premier League. I år har Soligorsk-mandskabet kæmpet med det i starten. Deres defensiv har dog været stabil, og det er ikke deres skyld, at det blot et blevet til fem point i de første fire kampe. Vi tror derfor, at de igen vil levere en god indstats mod Slutsk fra toppen af Premier League.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

Shakhtjor Soligorsk har som nævnt ikke fået den ønskede start efter deres stærke 2019-sæson. Sæsonens første opgør var på hjemmebane mod Dinamo Zhodino, hvor man tabte med 1-0 i sidste minut. I den efterfølgende udekamp kom Soligorsk tilbage, da de vandt 2-0 ude mod Gorodeya. Herefter fulgte to 0-0-kampe mod Neman Grodno og Smolevichi. Det vil med andre ord sige, at man har lukket ét mål ind på fire kampe.

Det stemmer godt overens med deres præstationer i sidste sæson. Her var de bundsolide, da de blot lukkede 21 mål ind i løbet af 30 kampe. Her var tale om 11 på hjemmebane og ti på udebane. Generelt fra Soligorsk skræmmende på hjemmebane, hvor man faktisk var det stærkeste hold i ligaen med 38 point fra 15 kampe.

 

Udskiftninger i truppen

I denne sæson har Soligorsk som nævnt haft problemer med at lave mål. Derfor skal deres defensiv skal være i topform mod et stærkt Slutsk-hold. En del af forklaring på Soligorks offensive problemer kan være, at de i transfervinduet har skiftet en del ud i offensiven. I defensiven har man derimod stort set samme stamme som sidste sæson.

Slutsk har været meget svingende i denne sæson, hvor de har vundet sejre på 3-1 og 3-1, spillet 1-1 og tabt 1-0. Vi tror, at de får svært ved at få lukket den stærke Soligorsk-defensiv op. Derfor tror vi på en relativt målfattig kamp.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål i kampen mellem Shakhtjor Soligorsk og Slutsk. Hos Onside Betting får man odds 1,71 på dette resultat.