Kamp: Shakhtjor Soligorsk – Ludogorets Razgrad

Spilforslag: Ludogorets Razgrad vinder kampen

Odds: 1,86

Spilstop: 13. juli kl. 21:30

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

Det er tid til anden kamp i første runde af Champions League-kvalifikationen. Her mødes blandt andre hviderussiske Soligorsk og bulgarske Ludogorets.

Første møde mellem holdene endte med en 1-0-sejr til Ludogorets. Vi regner da også med, at det bliver bulgarerne, som trækker sig sejrrigt ud af dette opgør om videre deltagelse i Champions League.

 

Derfor vinder Ludogorets

Ludogorets var sidste sæsons suveræne vindere af det bulgarske mesterskab. Razgrad-klubben endte med at vinde ligaen med overbevisende ni point ned til Lokomotiv Plovdiv.

I Champions League røg man ud i anden runde, da man tabte 1-0 til FC Midtjylland. En 2-0-sejr på udebane mod hviderussiske Dynamo Brest sikrede dog gruppespil i Europa League.

Nu er man endnu engang på jagt efter deltagelse i anden runde af Champions League-kvalifikationen. Det er fem år siden, at Ludogorets sidst nåede Champions League-gruppespillet, og det agter man naturligvis at lave om på.

De er da også storfavoritter mod de regerende hviderussiske mestre fra Soligorsk. Sidste sæson stoppede Soligorsk europæiske rejse brat, da man røg ud i første runde Europa League-kvalifikationen til FC Sfintul Gheorghe Suruceni efter straffesparkskonkurrence.

Første kamp mellem holdene endte med en sen 1-0-sejr til Ludogorets hjemme i Bulgarien. Denne kom i hus via brasilianske Cauly i kampens overtid.

Det kommer naturligvis til at betyde, at Soligorsk skal på jagt efter mindst en scoring, hvilket Ludogorets naturligvis kan lukrere på.

En af de vigtige folk hos Ludogorets bliver sidste sæsons topscorer – rumænske Claudiu Keseru. Han nåede dengang op på 20 mål på 40 kampe i alle turneringer.

Hvis det lykkes Ludogorets at vinde, skal de møde enten nordmakedonske Shkendija eller slovenske Mura i næste runde.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Ludogorets vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 1,86 på dette væddemål.