Kamp: SønderjyskE – Vejle BK

Spilforslag: Der scores under 2,5 mål i kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 26. juli kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

SønderjyskE fik en godkendt start på sæsonen med et point ude mod oprykkerne Silkeborg. Det samme kan dog ikke siges om Vejle, som tabte med 2-0 til sidste sæsons pokalvindere fra Randers.

Nu mødes disse to hold så på Sydbank Park i Haderslev. Vi regner ikke med, at der bliver tale om nogen målfest i denne kamp, som vi tror let kan gå hen at blive en defensiv affære. Derfor mener vi, at der er gode muligheder for, at vi får under tre mål at se.

 

Derfor scores der under 2,5 mål i kampen

SønderjyskE fik som nævnt et point ude mod Silkeborg i første runde. Det kom i hus via en 0-0-kamp. Sønderjyske havde dog et par gode muligheder, hvilket deres XG på 0,9 da også viser. De havde tre skud inden for rammen, men skarpheden udeblev altså.

Helt så gode stats kan Vejle dog ikke prale af efter deres 2-0-nederlag til Randers. Vejle lykkedes blot med at spille sig frem til fem afslutninger, hvoraf kun én var på mål. Dermed lå deres XG på beskedne 0,5 – lavest af alle i runden sammen med AGF, som trods alt formåede at score i deres kamp mod Brøndby.

Det er da også to af de hold, som sidste sæson lå i bunden, når man ser på expected goals. Her lå Vejle faktisk sidst med blot 35,3 – 2,8 lavere end AC Horsens, der som bekendt rykkede ned med et brag. SønderjyskE var nummer ti, hvis man ser på den statistik med 38,3.

Vi forventer da heller ikke, at denne kamp bliver noget festfyrværkeri af mål og store chancer. Derfor mener vi, at der gode chancer for, at vi ikke får over 2,5 mål i kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Der scores under 2,5 mål SønderjyskE – Vejle Boldklub. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette resultat.