Kamp: SønderjyskE – Vejle BK

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,82

Spilstop: 22. april kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er lagt op til noget af en gyser på Sydbank Park, når Vejle gæster SønderjyskE. Holdene mødes tilmed to runder i træk.

Hvis et af holdene kan formå at vinde begge disse kampe, så giver dig sigselv fornyet håb om overlevelse. Inden kampene har Vejle fem point op til den rigtige side af stregen, mens SønderjyskE har otte.

Ingen af holdene har med andre ord ikke råd til at tabe denne kamp. SønderjyskE går ind til kampen med deres første sejr siden niende spillerunde i bagagen.

Samtidig har Vejle blot tabt tre af deres ni kampe i foråret. Vi regner med, at det bliver en tæt affære i Haderslev, hvor begge hold får scoret.

 

Derfor scorer begge hold

Sidste spillerunde lykkedes det som nævnt SønderjyskE for første gang i over et halvt år at hente tre point. De kom i hus på dramatisk vis, da Nicolaj Thomsen headede bolden i kassen i dyb overtid.

SønderjyskE har naturligvis flere gange været tæt på, at hente sejre undervejs, men gang på gang har man smidt det på gulvet.

En del af forklaringen på, at det har taget så lang tid, er da også at forsvaret har vaklet. Man har nemlig ikke holdt buret rent de sidste 17 ligakampe!

Det har Vejle dog været forholdsvis gode til efter vinterpausen. I deres ni kampe har de således hentet ganske pæne fire clean sheets. I samtlige de øvrige fem kampe har de dog lukket to eller flere mål ind. De har lukket 48 mål ind, hvilket er flest af alle i ligaen.

Sidst holdene mødte sejrede Vejle med 3-1. Vi regner med, at det igen vil lykkes begge hold at udnytte modstanderens defensive kvaler i dette brundbrag.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i kampen mellem SønderjyskE og Vejle BK. Hos Marathonbet får man odds 1,82 på dette.