Dagens spilforslag – SønderjyskE går videre i pokalen

Kamp: Fremad Amager – SønderjyskE

Spilforslag: SønderjyskE vinder kampen

Odds: 1,74

Spilstop: 10. februar kl. 18:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

SønderjyskE vandt som bekendt sidste sæsons pokalturnering, da man slog AaB i finalen. På deres vej mod et titelforsvar er de nået til kvartfinalerne, hvor der venter et møde med Fremad Amager, som i sidste runde gjorde det af med Brøndby. Vi regner dog med, at sønderjyderne henter en sejr på Amager.

 

Derfor vinder SønderjyskE

SønderjyskEs vej mod kvartfinalerne startede i tredje runde, hvor man på udebane mødte Skive fra næstbedste række. Her blev det til en 1-0 sikret på et tidligt mål af Peter Christiansen.

I den efterfølgende runde ventede der Superliga-modstand i form af Lyngby. Her lykkedes det Lyngbys Victor Torp og SønderjyskEs Haji Wright at få scoret i den ordinære spilletid, hvorfor kampen måtte i forlænget. Midtvejs i anden halvleg af denne scorede Stefan Gartenmann, hvad der skulle vise sig at blive sejrsmålet.

Siden da er Superligaen startet op igen, og her har SønderjyskE slået FC Midtjylland med 2-1 men også tabt 1-0 til Vejle. Det har dermed været en blandet start på foråret, hvilket der skal rettes op på mod Fremad Amager.

Fremad Amager kæmper i den næstbedste række for at slutte i den øverste halvdel. Deres vej mod kvartfinalerne er gået gennem B1908, Holbæk, Hedensted og senest Brøndby, som blev slået med 2-1 efter forlænget spilletid, hvor Samson Iyede blev helten med sejrsmålet.

Man skal være opmærksom på, at den næstbedste række endnu ikke er startet op igen efter vinterpausen, mens der i Superligaen allerede er spillet to runder. Den ekstra kampform bør alt andet lige blive en fordel for SønderjyskE, som naturligvis også er favoritter til at vinde dette opgør og spille sig i semifinalerne, hvilket vi da også regner med, at de lykkes med.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: SønderjyskE slår Fremad Amager. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.