Kamp: SønderjyskE – FC Nordsjælland

Spilforslag: FC Nordsjælland vinder kampen

Odds: 2,90

Spilstop: 2. august kl. 19:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

FC Nordsjælland er på jagt efter sæsonens første sejr, når de gæster SønderjyskE i Haderslev. Flemming Pedersens tropper har blot ét enkelt point fra deres to første kampe mod Viborg og AGF til trods for, at det spillemæssigt faktisk har set ganske fornuftigt ud.

SønderjyskE har derimod fået en god start, hvad angår point. De har fået fire ind på kontoen mod Silkeborg og Vejle. Det er dog hold, som ventes at slutte i den tunge ende af tabellen.

FC Nordsjælland bør blive en hårdere opgave for Michael Boris’ mandskab. Vi har faktisk tiltro til, at FC Nordsjælland kan skabe en lille overraskelse og løbe med de tre point på Sydbank Park.

 

Derfor vinder FC Nordsjælland kampen

FC Nordsjælland har som nævnt blot fået ét point i de første to kampe. Det kom i sidste runde, hvor man spillede 0-0 med AGF. I første runde tabte man på skuffende vis 2-1 Viborg.

Der er dog den krølle på halen, at FC Nordsjælland trods deres dårlige placering har skabt massevis af chancer. Efter de første to runder var de faktisk sammen med FCK det hold, som havde skabt flest chancer – 24.

Ser man på deres XG, så er denne på 3,9, hvilket er næstbedst efter Randers. Det vidner om, at flere af Nordsjællands chancer faktisk har været ganske gode, og det har været den sidste skarphed, som er udeblevet.

Finder de den mod SønderjyskE, mener vi, at de bør have gode muligheder mod jyderne. SønderjyskE var som nævnt oppe imod to af ligaens mindre gode hold i deres første kampe – faktisk de eneste hold, som endnu ikke har scoret. Vi regner med andre ord med, at FC Nordsjælland henter sæsonens første tre point her.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FC Nordsjælland vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,90 på dette væddemål.