Kamp: SønderjyskE – AaB

Spilforslag: AaB vinder kampen

Odds: 2,04

Spilstop: 22. november kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Det er ikke for meget at se, at SønderjyskE er et hold i krise. Sønderjyderne har blot hentet ét point i deres seneste seks kampe og lå inden denne runde næstsidst i Superligaen.

Nu møder de AaB, som er med i den sjove ende og indtager Superligaens tredjeplads. Der er dog tæt kamp om medaljerne, så AaB skal have point på kontoen i dag, hvis de skal holde Randers, Brøndby og Silkeborg bag sig. Vi regner da også med, at de lykkes med at hente de tre point i Haderslev.

 

Derfor vinder AaB kampen

AaB fik en fænomenal start på sæsonen med blot ét nederlag i deres første ni kampe. Det tempo har man dog ikke helt kunne hold, og i de efterfølgende seks kampe har man tabt tre, vundet to og spillet en uafgjort.

I sidste runde inden landskampspausen hentede man et fornuftigt resultat, da man spillede 1-1 hjemme mod Randers, som også er godt med i toppen. Her var det Milan Makaric, som var på pletten for AaB med sit fjerde sæsonmål.

AaB formdyk er dog intet mod, hvad der sker i SønderjyskE. Her har man blot vundet to af sæsonens 15 kampe, og vi skal helt tilbage til 9. spillerunde for at finde sæsonens sidste sejr.

I de seneste tre kampe har man mødt FC Midtjylland, Silkeborg og Vejle. I løbet af disse tre kampe har man i alt lukket 12 mål ind – herunder hele seks mod Silkeborg. De tre point, som man satte mod Vejle gør, at østjyderne nu blot er ét point efter SønderjyskE.

Da disse hold senest mødtes tilbage i starten af oktober sluttede det med en overbevisende sejr til AaB på hele 4-0. Vi regner med, at de også denne gang løber med de tre point.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: AaB vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,04 på dette.