Dagens spilforslag – Sociedad og United får begge scoret

Kamp: Real Sociedad – Manchester United

Spilforslag: Begge hold scorer

Odds: 1,74

Spilstop: 18. februar kl. 18:55

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Manchester United er røget over i Europa League, hvor der venter to kampe mod baskiske Real Sociedad. Den første af disse spilles i Torino grundet spanske restriktioner omkring indrejse fra England.

Sociedad har haft et par succesoplevelser i La Liga, mens det har haltet lidt for United i Premier League. Vi regner dog med, at det bliver en underholdende affære, hvor vi ender med at få begge hold på tavlen.

 

Derfor scorer begge hold

Siden sejren mod Burnley den 12. januar har Manchester United blot vundet én af deres seneste seks kampe i Premier League. Ved den lejlighed var der som bekendt dog tale om en 9-0-nedsabling af Southampton.

Udover denne er det dog blot blevet til fire uafgjorte og et nederlag til bundproppen Sheffield United. Senest smed man også point mod et andet af ligaens bundhold i form af West Bromwich, som man spillede 1-1 med.

Trods den knap så gode form har United dog været flittige til at score mål de sidste par kampe, hvor det i alt er blevet til 13. Her trækker Southampton-kampen naturligvis op, men der er også 3-3-kampen mod Everton.

Der er med andre ord et hold, som der er mål i. Det var også tilfældet i Champions League, hvor det blev til 15 mål. De lukkede til gengæld også ti ind. Blandt holdene, som gik videre, var det blot Leipzig, som lukkede flere ind.

Nu står den så på Real Sociedad fra Baskerlandet. De har vundet deres sidste to kampe i La Liga mod Cádiz og Getafe med henholdsvis 4-1 og 1-0. Desuden har de scoret i deres sidste otte ligakampe i streg. Her er det dog også lykkes modstanderen at score syv af gangene, så det er heller ikke et hold, der har samlet på clean sheets på det seneste.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge holds scorer i kampen mellem Real Sociedad og Manchester United. Hos Onside Betting får man odds 1,74 på dette væddemål.