Dagens spilforslag – Begge hold scorer i Smolevichi-Isloch

Kamp: FK Vigvam Smolevichi-Isloch Minskiy

Spilforslag: Begge hold scorer i kampen

Odds: 2,05

Spilstop: 29. marts kl. 13:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Oprykkerne FK Vigvam Smolevichi fik en glimrende start på tilværelsen i Premier League. I deres første ligakamp i sæsonen spillede de nemlig 1-1 med de forsvarende mestre Dynamo Brest. I anden spillerunde spiller de sæsonens første hjemmekamp mod Isloch Minskiy. Isloch Minskiy fik også en godkendt start på sæson med en sejr i deres første kamp. Vi tror, at det er bliver et tæt opgør, hvor begge hold vil bidrage til en interessant kamp.

Derfor scorer begge mandskaber

I deres første kamp lykkedes det som nævnt Vigvam Smolevichi at at få scoret mod det stærke Dynamo Brest-forsvar. Sidste år lukkede Dynamo Brest blot 12 mål ind på hjemmebane, så det er ikke aller og enhver, som scorer når de spiller der. Vigvam Smolevichi var da også ganske flittige til at lave mål i den næstbedste række i løbet af sidste sæson. Her lavede man 60 mål på 28 kampe. Defensiven var dog en anelse dårligere på hjemmebane.

Isloch Minskiys første kamp i denne sæson var en hjemmekamp mod Neman Grodno, som blev vundet med 1-0. Det resultat stemme godt overens sidste sæsons resultater. Her var man helt fantasiske på hjemmebane, hvor især defensiven gjorde det godt. Man lukkede blot ni mål ind på 15 hjemmekampe. På udebane var historien odog en ganske anden. Her lukkede man nemlig hele 24 mål ind. Det er naturligvis en stor forskel for et hold, som sluttede nummer fem i tabellen. Her ville man normalt forvente, at se bare en anelse mere stabilitet i forhold til statistikkerne for hjemme- og ude-kampe. Man scorede dog 21 mål i udekampene, hvilket er flere en et par af de andre tophold, så her var man til gengæld godt med.

Islochs dårlige defensive statistik på udebane krydret med Vigvam Smolevichis stærke start på sæsonen får os til at sige, at de begge kommer på tavlen i løbet af kampen.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Begge hold scorer i Vigvam Smolevichi-Isloch Minskiy. Hos Onside Betting får man odds 2,05 på dette resultat.