Kamp: FK Slutsk-FK Vitebsk

Spilforslag: FK Slutsk vinder kampen

Odds: 2,15

Spilstop: 11. april kl. 13:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Bookmaker is inactive

 

 

FK Slutsk har fået en fremragende start på sæsonen, hvor de er med i toppen af den hviderussiske Premier League. Denne gode start skal de forsøge at opretholde mod FK Vitebsk, som ligeledes har været stærke fra starten af denne sæson. Derfor er der meget på spil for begge hold, når de tørner sammen i Slutsk. Læs i dagens spilforslag hvorfor vi mener, at det bliver Slutsk, som kommer til at fortsætte deres gode stime.

 

Derfor vinder FK Slutsk kampen

FK Slutsk er et af relativt få hold i den hviderussiske liga, som scorer godt med mål. De har scoret imponerende seks mål i deres tre første ligakampe. I første kamp fik man en 3-1-sejr mod Slavia Mozyr på hjemmebane. Denne kom i hus efter et mål kort før halvlegen af midtbanespilleren Soslan Takulov. I anden halvleg kom Artem Serdyuk ind fra bænken og scorede to mål. I Slutsks anden kamp tabte man med 1-0 mod de forsvarende mestre Dinamo Brest. Herefter kom man dog tilbage på rette spor med en 3-2-sejr efter en hæsblæsende udekamp mod Isloch. Ved denne lejlighed vise man moral ved at få vent et truende nederlag til en 3-2-sejr. Det var mål af Egor Semenov og Abdoul Gafar, som sikrede Slutsks sejr.

FK Vitebsk startede sæsonen med at slå Gorodeya med 1-0 på hjemmebanen i Vitebsk. Det skete efter et selvmål af Gorodyeas Dmitri Ignatenko. Herefter fulgte et 2-0 nederlag på udebane til Neman Grodno. Dette blev dog fulgt op af en god 1-0-sejr på udebane mod oprykkeren Smolevichi. Her stod midterforsvaren Evgeni Klopotskiy. Det eneste skår i glæden var, at Klopotskiys makker i midterforvaret, Daniil Chalov, modtog et rødt kort efter 55 minutter. Han misser dermed naturligvis kampen mod Slutsk.

Vitebsk må derfor ventes at få det svært mod Slutsk, der som nævnt har været stærke i sæsonen starten. Tabet af Chalov er naturligvis et problem mod et hold, der som nævnt ikke har haft problemer med at lave mål gennem sæsonens første par kampe. Vitebsk var desuden sidste sæson blandt de dårligste hold på udebane i Premier League, hvor de blot hentede 14 point fra 15 kampe og var det fjerde dårligste udehold i ligaen. Derfor tror vi, at de får det svært, når de skal den godt 400 kilometer lange tur mod syd til Slutsk.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FK Slutsk vinder kampen mod FK Vitebsk. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette resultat.