Dagens spilforslag – Slutsk slår Energetik-BGU Minsk

Kamp: Slutsk-Energetik BGU Minsk

Spilforslag: Slutsk vinder kampen

Odds: 2,15

Spilstop: 8. maj kl. 16:00

Bookmaker: Onside Betting

 

 

Spilforslag hver dag

 

 

Følg spilforslaget nu

 

 

Det står på topgør i den hviderussiske Premier League, når Energetik-BGU Minsk skal en tur til Slutsk. Slutsk er nummer et i ligaens, mens Energetik-BGU Minsk er på fjerdepaldsen – fire point adskiller holdene, så der er selv sagt meget på spil. Læs i dagens spilforslag hvorfor vi tror, at det bliver hjemmeholdet Slutsk som trækker det længste strå i denne topkamp.

 

Derfor vinder Slutsk

Slutsk er en klub, der har nydt godt af den øgede interesse i hviderussisk fodbold. Klubben fra det centrale Hviderusland har især fået mange fans fra engelsk sprogede lande, som især har lagt mærke til navnet på klubben. Derudover har de naturligvis fået en fremragende start på denne sæson. Her er det blevet til 16 point fra Slutsks første syv kampe. Det eneste nederlag kom i anden spillerunde, da man tabte med 1-0 til de forsvarende mestre, Dynamo Brest.

Slutsk har dog ikke været til at skyde igennem på det sidste. Man har vundet sine seneste tre kampe. Her er det blevet til en 2-1-sejr ude mod Soligorsk, som sidste sæson sluttede som nummer tre i Premier League. Herefter fulgte en dramatisk 3-2-sejr hjemme mod Belshina Bobruisk. Her scorede midtbanespilleren Umar Bala til 3-2 i det 88. minut. I Slutsks seneste kamp fik de en imponerende 2-1-sejr ude mod Dinamo Minsk efter mål af Dramane Salou og Abdoul Gafar.

Energetik-BGU Minsk vandt deres tre første kampe. Herefter ramte man dog en dårlig stime med nederlag i de efterfølgende tre kampe mod Torpedo Zhodino, Gorodeya og Neman Grodno. Især 3-0 nederlaget til Neman Grodno var en skuffelse for Minsk-holdet. I deres seneste kamp fik de dog oprejsning med 2-0-sejr mod Smolevichi. Smolevichi har hendnu ikke vundet en kamp i denne sæson, så det var bestemt en kamp, som Energetik-BGU Minsk var ventet at vinde.

Seneste opgør mellem Slutsk og Energetik-BGU Minsk sluttede med en 1-0-sejr til Slutsk. Den kamp blev spillet tilbage i juli 2019. Vi tror da også, at Slutsk igen vil have styr på Energitek-BGU Minsk denne gang.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Slutsk vinder kampen mod Energetik-BGU Minsk. Hos Onside Betting får man odds 2,15 på dette resultat.