Kamp: Dinamo Batumi – Slovan Bratislava

Spilforslag: Slovan Bratislava går videre

Odds: 2,00

Spilstop: 13. juli kl. 19:00

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Der er en plads i Champions League-kvalifikationens anden runde på spil, når Slovan Bratislava gæster Dinamo Batumi.

Det blev 0-0 mellem de to hold i første opgør i Slovakiet. Det hold, som går videre, kan se frem til to kampe mod enten ungarske Ferencvarosi eller Tobol fra Kasakhstan.

Til trods for, at de ikke går ind til kampen med det bedste udgangspunkt, så har vi tiltro til, at det bliver de slovakiske gæster, som indløser billet til næste runde.

 

Derfor går Slovan Bratislava videre

Slovan Bratislava er med dere 12 mesterskaber den med afstand største klub i Slovakiet. Dertil kan man desuden lægge deres otte tjekkoslovakiske mesterskaber.

Det er med andre ord en klub, hvor forventningspresset er enormt. Det gælder også, når de spiller i Europa, hvor de qua deres gode præstationer i ligaen er fast inventar.

Sidste år startede deres europæiske eventyr også i første runde af kvalifikationen til Champions League. Her slog man Shamrock Rovers ud, inden schweiziske Young Boys blev for stor en mundfuldt, da man tabte med 2-3 over to kampe.

Derfra røg man over i kvalifikationen til Europa League. Her slog man først Lincoln fra Gibraltar med samlede 4-2. Derefter rendte man dog ind i det græske storhold Olympiakos, som man tabte 2-5 til samlet.

Det sendte Bratislava over i Conference League-gruppespillet. Her vandt de begge deres kampe mod Lincoln og spillede to gange uafgjort med græske PAOK. De tabte dog begge kampe mod FCK og blev sendt ud.

Nu møder de så Dinamo Batumi fra Georgien, som sidste år røg ud i Conference League-kvalifikationen. De fik dog slået Tre Penne og BATE ud, inden de selv blev sendt ud af Sivasspor.

Vi siger, at Slovan Bratislava med den tidligere Aston Villa-spiller Andre Green i truppen lykkes med at få spillet sig videre i Georgien.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Slovan Bratislava går videre. Hos Marathonbet får man odds 2,00 på dette.