Dagens spilforslag – Arsenal går videre i Europa League

Kamp: Slavia Prag – Arsenal

Spilforslag: Arsenal vinder kampen

Odds: 1,80

Spilstop: 15. april kl. 21:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Følg spilforslaget nu

 

Der er en plads i Europa Leagues semifinaler på spil, når Arsenal gæster Slavia Prag. Tjekkeren fik et fint udgangspunkt med 1-1 i London. Vi regner dog stadig med, at det lykkes Arsenal at spille sig videre.

 

Derfor vinder Arsenal kampen

Arsenal har haft en meget blandet sæson, hvilket deres placering i midten af Premier League også viser. Efter et skuffende 3-0-nederlag til Liverpool hentede Arsenal i weekenden tre point mod Sheffield United.

Her var franske Alexandre Lacazette endnu engang i topform, da han scorede to af Arsenals tre mål. Lacazette har scoret fem mål i sine sidste seks Premier League-kampe.

Arsenals sejr mod Sheffield United har været tiltrængt, da man i de man ikke havde vundet sine foregående tre kampe mod West Ham, Liverpool og Slavia Prag. Her spillede man som bekendt uafgjort mod West Ham og Liverpool, mens man tabte 3-0 til Liverpool. Nu gælder det så Slavia Prag.

Tjekkerne kom en tur i Europa League efter deres nederlag til FC Midtjylland i Champions League-kvalifikationen. Den chance har de grebet med begge hænder, da de gik videre fra gruppespillet og efterfølgende slog første Leicester og senest Ragers ud i knockout-kampene.

Nu skal de så forsøge at gøre det til tre på stribe mod britiske hold. I ligaen er Slavia helt suveræne og endnu ubesejrede efter 26 kampe. De har dog tabt i Europa foruden 4-1-nederlaget i anden kamp mod FC Midtjylland har man også tabt til israelske Hapoel Beer Sheva og Bayer Leverkusen i gruppespillet.

Første kamp mod Arsenal var også tæt på at ende med et nederlag, men en sen udligning af Tomas Holes sikrede et udebanemål. Vi regner dog med, at Arsenal anført af Lacazette formår at spille sig videre med en sejr. Denne turnering er ekstremt vigtig for Arsenal, da vinderen som bekendt får en billet til Champions League.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Arsenal slår Slavia Prag. Hos Onside Betting får man odds 1,80 på dette væddemål.