Kamp: Skotland – Danmark

Spilforslag: Danmark vinder kampen

Odds: 2,19

Spilstop: 15. november kl. 20:45

Bookmaker: Marathonbet

 

Spilforslag hver dag

 

Marathonbet Følg spilforslaget nu

Spillemyndighedens hjælpelinje til ansvarligt spil: StopSpillet | Udeluk dig via ROFUS | 18+

 

Danmark er naturligvis allerede kvalificeret til VM 2022 i Qatar. Til trods for det vil de naturligvis gå efter at slutte godt af. Det skal de, når det går løs i sidste kamp på Hampden Park i Glasgow.

Her venter en kamp mod Skotland, som dog formentlig heller ikke vil have det store at spille for, hvis de selv har gjort arbejdet færdigt mod Moldova.

Danmark har været flyvende under Hjulmand, og hvis de spiller op til deres bedste mod skotterne, så er det også svært at andet udfald end tre point her.

 

Derfor vinder Danmark kampen

Som nævnt har Danmark været flyvende i denne VM-kvalifikation. Det resulterede i, at man allerede kvalificerede sig til VM efter blot otte kvalifikationskampe.

Da Danmark sikrede sig kvalifikationen til VM var de således på 24 point af 24 mulige og med en samlet målscore på 27-0. Det er med andre mildt sagt overlegent.

Da Danmark første gang stod over for Skotland i denne kvalifikation blev det til en ret så sikker dansk sejr på 2-0. De danske mål faldt tidligt ved backerne Daniel Wass og Joakim Mæhle i det 14. og 15. minut.

Meget kunne tyde på endnu en stor dansk aften. Skotland bør som nævnt ikke have noget at spille for, og det danske hold har allerede vist, at de er gruppens øvrige hold overlegne.

Skotland har generelt været gode i defensiven. Deres store problem har dog været målene. De havde efter de første otte kampe lavet 13 mål, hvilket var mere end dobbelt så få som danskerne.

Hvis Danmark lykkes med at komme foran, så kommer skotterne til at få det svært med hensyn til at få nedbrudt det solide danske forsvar.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: Danmark vinder kampen. Hos Marathonbet får man odds 2,19 på dette.