Dagens spilforslag og odds: Bundbrag i den finske Veikkausliiga

Spilforslag hver dag

Kamp: Seinajoen Jalkapallokerho – Turun Palloseura
Spilforslag: 1
Odds: 2,15
Bookmaker: Unibet

 

Spil på Seinajoen-sejr hos Unibet

 

Der er tale om et vaskeægte bundbrag i den finske Veikkausliiga, når Seinajoen Jalkapallokerho tager imod Turun Palloseura hjemme på OmaSp Stadion. Selvom værterne ikke har vundet deres sidste tre kampe, så er de stadig forhåndsfavoritter. Det er med rigtig god grund. Gæsterne har nemlig ikke vundet på fremmed græs siden den 21. april. De har rent faktisk kun skrabet sølle to point sammen siden da. Selvom det er et tæt og uforudsigeligt opgør, så tror vi, at SJK snupper en yderst tiltrængt sejr mod TPS Turku.

 

SJK snupper sejren

Hjemmeholdet har haft en meget svingende sæson indtil videre med seks sejre, seks uafgjorte og 14 nederlag med en samlet målscore på 24-32. De har dog en brandvarm spiller i Johannes Laaksonen. Han har indtil videre noteret sig for seks mål og to oplæg, hvilket må siges at være mere end godkendt, når man tænker på, at han er central midtbanespiller. Han scorede i øvrigt også i deres sidste kamp. Det ville slet ikke undre os, hvis han får netmaskerne til at blafre igen.

Udeholdet er derimod i forfærdelig forfatning. De ligger under stregen med 22 point, som er kommet i hus via fem sejre, syv uafgjorte og 14 nederlag med en samlet målscore på 27-42. Som om det ikke var slemt nok, så har de mere end svært ved at få point væk fra deres eget stadion. Her er det således blevet til en enkelt sejre, to uafgjorte og hele ti nederlag. De har endda lukket intet mindre end 29 mål ind i processen. Vi kan simpelthen ikke forestille os, at de får brudt den negative spiral i dag. Når man blot har hentet to point på fremmed græs siden midten af april måned, så er man i dyb, dyb krise.

Derfor anbefaler vi at spille på. Seinajoen Jalkapallokerho vinder kampen til odds 2,15 hos Unibet.

 

Spil på Seinajoen-sejr hos Unibet

 

Bookmakeren Unibets logo på grøn baggrund