Dagens spilforslag og odds: Totalt tæt duel på Sydbank Park

Spilforslag hver dag

Kamp: SønderjyskE – OB
Spilforslag: Første halvleg ender uafgjort
Odds: 2,20
Bookmaker: bet365

 

Odds på X i pausen hos bet365

 

SønderjyskE og OB mødes på Sydbank Park i fredagskampen. Både holdet fra Haderslev og De Striwede fra Fyn spillede uafgjort for en uges tid siden, da de mødte henholdsvis Randers FC og Brøndby IF. Vi forventer endnu en totalt tæt duel i aften, og vi har meget svært ved at pege på en vinder. Efter vores bedste overbevisning så kunne første halvleg sagtens ende helt uden scoringer. Det vil sige, at der ikke er noget som adskiller de to mandskaber, når dommeren fløjter til pause. Uafgjort efter 90 minutter er bestemt heller ikke utænkeligt.

 

Totalt tæt opgør

Hjemmeholdet er placeret på en ottendeplads i Superligaen med 16 point, som de har skrabet sammen via fire sejre, fire uafgjorte og fem nederlag med en samlet målscore på 18-17. I deres sidste fem opgør er det blevet til to vunde kampe, to pointdelinger og et enkelt tabt opgør. De svinger altså ekstremt meget. Langt størstedelen af deres point kommer dog på Sydbank Park. Rent faktisk har de hentet 11 af slagsen foran deres trofaste fans, og de kunne også godt få point ud af deres anstregelser i aften.

Udeholdet ligger nummer 11 med 14 point, som de har fået ved vinde tre gange, spille uafgjort fem gange og tabe lige så mange gange. Deres målscore er 17-16, så det er næsten identisk med aftenens modstander. De har ikke tabt en fodboldkamp siden den 14. september, hvor de måtte se sig slået med 2-0 af Esbjerg fB på Blue Water Arena. Selvom Jacob Michelsen selvfølgelig helst vil vinde i dag, så kan vi sagtens se ham leve med et enkelt point og uafgjort. De første 45 minutter kunne godt gå hen og blive en kedelig og defensiv affære.

Derfor anbefaler vi at spille på, første havleg ender uafgjort hos bet365. Det giver i skrivende stund odds 2,20.

 

Odds på X i pausen hos bet365

 

Bookmakeren bet365s officielle logo. Hos bookmakeren kan man sætte Vuelta Espana 2018 odds på både samlet vinder og de forskellige etaper.