Kamp: Sivasspor – FCK

Spilforslag: FCK vinder kampen

Odds: 2,25

Spilstop: 19. august kl. 20:00

Bookmaker: Onside Betting

 

Spilforslag hver dag

 

Bookmaker is inactive

 

FC København skal over to kampe forsøge at spille sig i Europa Conference League-gruppespillet. Modstanderen er tyrkiske Sivasspor, og første kamp er i Sivas.

FCK er inde i en god stime i ligaen såvel som Europa. Derfor er det heller ikke overraskende, at københavnerne er forhåndsfavoritter til kvalificere sig til gruppespillet. Vi regner da også med, at de får en god start med en sejr i Sivas.

 

Derfor vinder FCK kampen

FCK har fået en stærk start på sæsonen og er fortsat ubesejrede i Superligaen såvel som Europa Conference League. Man ligger på femtepladsen med tre sejre og to uafgjorte i Superligaen. I de seneste tre ligakampe har man slået OB, Brøndby og AGF.

I Conference League lagde man ud med at smadre hviderussiske Torpedo Zhodino med samlede 9-1. Derefter havde man lidt mere besvær med bulgarske Lokomotiv Plovdiv. Første kamp i Bulgarien sluttede 1-1, men der var ingen slinger i valsen hjemme i Parken, hvor FCK vandt med 4-2.

I den kamp var der flere FCK’ere som gjorde sig positivt bemærket. Først og fremmest var der Mohamed Daramy, som har været flyvende indtil videre i denne sæson. I kampen mod Plovdiv scorede han et mål og lagde op til to. I hans i alt otte kampe er det blevet til tre mål og to assists. Spanske Pep Biel har også gjort sig positivt bemærket med fem scoringer og to assists i hans ni kampe.

Nu gælder det så Sivasspor, som sidste sæson sluttede som nummer fem i den tyrkiske Süper Lig. De startede i sidste uge den hjemlige sæson med et 1-0-nederlag hjemme mod Konyaspor.

I Conference League slog man i anden runde Petrocub fra Moldova med 2-0 samlet og derefter georgiske Dinamo Batumi med 3-2 efter forlænget spilletid. Det bør med andre ord være et hold, som er til at tale med for et flyvende FCK-mandskab.

 

Dagens spilforslag lyder hermed: FCK vinder kampen. Hos Onside Betting får man odds 2,25 på dette væddemål.